skip to Main Content
Free shipping | Fast deliveries | Secure payment Made in Sweden for the Nordic climate Customer service
Sv_Badtunnor_102

About Swedish hot tubs

Svenska Badtunnor AB etablerades år 2014, men vår resa började långt tidigare. Sedan år 2000 har vi arbetat med utveckling och tillverkning av produkter till badtunnebranschen. Idag erbjuder vi ett brett utbud av framförallt badtunnor och terrasspooler, men även större pooler av hög kvalitet. Genom åren har hundratals svenskar skapat sina egna oaser i anslutning till sina hem med hjälp av våra härliga badtunnor.

Våra produkter är ett resultat av kärlek till den svenska naturen, bred kunskap om tillverkning och material och en vilja att ständigt förbättra oss. Med Svenska Badtunnor får du en härlig lyx i vardagen.

Sv_Badtunnor_038

Från gräsmattan på tomten till egen fabriksproduktion

Svenska Badtunnors företagshistoria började i liten skala med avstamp i ett genuint intresse och passion för det hantverk som ligger bakom en badtunna. Genom att testa oss fram – till en början hemma på tomten – har vi byggt upp en gedigen erfarenhet och en expertkunskap som sitter i ryggmärgen. Men framförallt har vi haft förmånen att prova och njuta av otaliga varianter av olika badtunnor! Vi tillverkar även lättmonterade pooler som levereras i färdiga poolpaket.

Idag har vi en egen produktion av högkvalitativa badtunnor som är ett resultat av noggrann produktutveckling och genuin kunskap. Med en alltmer ökande efterfrågan på badtunnor växer även vår produktion, men det noggranna hantverket bakom våra badtunnor består oavsett skala.

Än idag drivs vi av entreprenörsanda och fokus på långsiktighet. För oss går inte verksamheten ut på att enbart producera badtunnor. Vår vision sedan start är att få fler att nyttja potentialen i sina uteplatser och upptäcka den förhöjda livskvalitet en egen badtunna och pool ger.

insats ljus

Hållbara badtunnor tillverkade i vår fabrik i Gävle

All utveckling och tillverkning av de badtunnor vi säljer sker i vår egen fabrik i Gävle. Vi ser varje badtunna som ett hantverk och lägger stor vikt vid god formgivning och materialval. En badtunna från oss är alltid tillverkad med komfort och funktionalitet i fokus, utvecklad för att hålla för många avslappnande stunder utomhus i vårt nordiska klimat. Alla panelbitar behandlas individuellt innan de monteras ihop för att få bästa tänkbara skydd mot väder och vind.

Som sanna naturälskare är vi måna om att främja miljövänliga lösningar i vår produktion av badtunnor. Vi anser att omtanke för vår miljö hänger ihop med den upplevelse som ges av att sitta i en varm badtunna ute i naturen. Därför är våra badtunnor 100 % återvinningsbara och producerade enligt hållbara principer. Då vi både är tillverkare och distributör av produkterna vi säljer kan vi dessutom hålla nere våra priser då vi slipper dyra mellanhänder.

Sv_Badtunnor_113

Personlig service och trygga villkor

Svenska Badtunnor är mer än bara våra produkter. Bakom vårt företag står kunnig personal med gedigen kunskap och entusiasm för att få just dig att upptäcka de möjligheter till avkoppling en egen badtunna, terrasspool eller swimmingpool medför. Vår förhoppning är att vår kundservice speglar detta. Vi hjälper dig gladeligen med goda råd och vägledning inför ditt val av badtunna. Med utgångspunkt i dina önskemål och förutsättningar ser vi till att hitta rätt badtunna för just dig!

För att du ska känna dig trygg när du handlar hos oss erbjuder vi alltid generösa garantier och ångerrätt på våra badtunnor. Vi erbjuder även flexibla betalningslösningar och snabba leveranser – för att du ska kunna inviga din nya badtunna eller pool så snart som möjligt!

Back To Top