Skip to content
Fri frakt | Snabba leveranser | Räntefri delbetalning Svensktillverkade för det nordiska klimatet Kundservice

Terrasspool – en lyxig tillgång för din trädgård

Vill du ha en badpool hemlevererad, redo att byggas in på din uteplats eller terass? Då är en terasspool att rekommendera. Här får hela familjen och vännerna plats, för att bada och umgås året om. Bland våra egentillverkade terasspooler hittar du snart rätt – vare sig det är en vedeldad, gasoluppvärmd eller eluppvärmd pool du letar efter.

Att bygga en helt egen oas på terassen är enkelt. Vi visar hur poolmonteringen går till och kommer med goda råd inför användningen. När allt är klart kan du samla vänner och njuta av att bada utomhus kalla vinterkvällar och svala sommarnätter, år efter år. Det finns få saker som är lika härliga som att värmas upp av perfekt tempererat vatten under stjärnor och stjärnfall.

Bygg en badplats med en färdig terasspool

En terasspool är inte bara härlig under kalla vinternätter och kyliga höstkvällar. Det går även att bada svalt i utepoolen under heta sommardagar. Med andra ord kan du verkligen använda poolen året om. Med rätt isolering och desinfektionsmedel sparar du dessutom på både uppvärmningskostnader och vatten. Tänk på följande vid inbyggnation av terasspool:

  • Bygg en egen bottenplatta eller köp en färdig i vår webbshop.
  • Se till att underlaget till poolen är stadigt och plant, med grus, marksten eller gjuten platta undertill.
  • Köp våra färdiga isolerings paket eller isolera själv, på så sett behåller du värmen längre vintertid och minskar kostnaden för uppvärmning.
  • Om du har kamin bör du tänka på att var denna placeras då den blir varm.
  • Ska du ha avlopp eller dränkpump till terasspoolen? Båda alternativen har sina för och nackdelar.

Drömmen om ett bad som både svalkar och värmer kan bli sann. Hitta din favorit bland terasspoolerna hos oss, bygg in den och njut av utebad under många år framöver.

Egentillverkat av hög kvalitet

När något ska bli riktigt bra får du göra det själv. Vi tillverkar allt själva och erbjuder ett stort sortiment av tillbehör. Med lång erfarenhet och kunskap om material som verkligen håller ser vi till att din terasspool är precis så tålig, skön och kvalitativ som du vill ha den. Vi vet vad vi gör och levererar utepooler till nöjda kunder över hela Sverige – varje dag.

Utrusta din terasspool

Alla vill ha möjlighet till att anpassa och utrusta sitt utebad för att få en mer personlig touch, perfekt för ens egna vanor och preferenser. Det gör inte bara badandet lättare, det ökar även användandet och gör hela badupplevelsen bättre. Hos oss kan du helt välja din egen utrustning och de tillbehör du vill ha, på plats i vår webbshop.

  • Beställ en personlig terasspool, vi har ett brett sortiment för att möta just dina behov.
  • Poolerna är 100 % återvinningsbara och miljövänliga.
  • Insatserna är i hygienisk polytenplast som inte får repor.

Du får snabbt hem alla delar när du beställer ett terasspoolspaket, både själva poolen och även behövliga tillbehör. Välj mellan vedeldad, eluppvärmd eller gasoluppvärmd terasspool, alla har olika för- och nackdelar. Bygg in en terasspool redan nu och njut av sköna spabad i din alldeles egna oas – året om.

När du handlar hos oss har du alltid ångerrätt upp till 15 dagar.

Back To Top