Svensktillverkade för det nordiska klimatet

Kundservice

Terrasspooler

Skapa ditt perfekta bad genom att välja den uppvärmning som passar dig.

Badskolan

Maximera din badupplevelse, bli expert med vår badskola.

Terrasspool – en lyxig tillgång för din trädgård

Kompletta terrasspooler redo att installeras och byggas in på din uteplats. Här får hela familjen och vännerna plats, för att bada och umgås året om. Bland våra egentillverkade terasspooler hittar du snart rätt – vare sig det är en vedeldad, gasoluppvärmd eller eluppvärmd pool du letar efter.

Att bygga en helt egen oas på terassen är enkelt. Vi visar hur poolmonteringen går till och kommer med goda råd inför användningen. När allt är klart kan du samla vänner och njuta av att bada utomhus kalla vinterkvällar och svala sommarnätter, år efter år.

Det finns få saker som är lika härliga som att värmas upp av perfekt tempererat vatten under stjärnorna.

Terrasspoolen Pacific - den största av våra terrasspooler

Bygg en badplats med en färdig terasspool

En terasspool är inte bara härlig under kalla vinternätter och kyliga höstkvällar. Det går även att bada svalt i terrasspoolen under heta sommardagar. Med andra ord kan du verkligen använda din terrasspool året om. Med rätt isolering och desinfektionsmedel sparar du dessutom på både uppvärmningskostnader och vatten.

Tänk på följande vid inbyggnation av terasspool:

  • Terrasspoolen behöver ett stöd, köp badet med våran isolering som ger rätt stöd eller bygget ett eget med hjälp av våra ritningar.
  • Se till att underlaget till poolen är stadigt och plant, med grus, marksten eller gjuten platta undertill.
  • Köp våra färdiga isolerings paket eller isolera själv, på så sett behåller du värmen längre vintertid och minskar kostnaden för uppvärmning.
  • Om du väljer en vedeldad terrasspool bör du tänka på var kaminen placeras då den blir varm.
  • Hur vill du kunna tömma terrasspoolen? Smidigast är med en dränkpump men för dig som vill ha ett avlopp i terrasspoolen går det bra att köpa till.

Drömmen om ett bad som både svalkar och värmer kan bli sann. Hitta din favorit bland terasspoolerna hos oss, bygg in den och njut av utebad under många år framöver.

Egentillverkat av hög kvalitet

När något ska bli riktigt bra får du göra det själv. Vi tillverkar allt själva och erbjuder ett stort sortiment av tillbehör.

Med lång erfarenhet och kunskap om material som verkligen håller ser vi till att din terasspool är precis så tålig, skön och kvalitativ som du vill ha den. Vi vet vad vi gör och levererar terrasspooler till nöjda kunder över hela Europa – varje dag.

terrasspool för både barn och vuxna
terrasspoolen perfekt för alla i familjen

Utrusta din terasspool

Alla vill ha möjlighet till att anpassa och utrusta sin terrasspool för att få en mer personlig touch, perfekt för ens egna vanor och preferenser.

Våra terrasspooler levereras som standard med uppvärmningskällan du valt, isolerat lock och nödvändig slang och kopplingar. Du kompletterar sedan med dom tillbehör du själv önskar till din terrasspool.

  • Beställ en personlig terasspool, vi har ett brett sortiment för att möta just dina behov.
  • Poolerna är 100 % återvinningsbara och miljövänliga.
  • Insatserna är i hygienisk polytenplast som är ett tåligt material.

Du får snabbt hem alla delar när du beställer ett terasspoolspaket, både själva poolen och även behövliga tillbehör. Välj mellan vedeldad, eluppvärmd eller gasoluppvärmd terasspool, är du osäker vilken uppvärmning som passar dig så läs lite mer om alternativen här. Bygg in en terasspool redan nu och njut av sköna spabad i din alldeles egna oas – året om.

När du handlar hos oss har du alltid ångerrätt upp till 15 dagar.