skip to Main Content
Fri frakt | Snabba leveranser | Räntefri delbetalning Svensktillverkade för det nordiska klimatet Kundservice

Spabad & Utespa

Har du gått och drömt om ett spabad eller utespa hemma, men inte riktigt tagit dig för att göra det till verklighet, ja då är det dags nu. Svenska Badtunnor har högkvalitativa och slitstarka terasspooler med smart och enkel installation. Varför vänta med att höja din livskvalitet när du kan få en terasspool till ett fördelaktigt pris? Med den snabba uppvärmningen står ditt utespa redo att användas på ett ögonblick – vid livets alla tillfällen!

Våra svenska spabad är tillverkade ur ett bekvämlighetsperspektiv och med ett syfte att ge så stor rymlighet som möjligt så att fler kan använda den samtidigt. Uppvärmningsalternativen är el, vedkamin eller gasolvärmare.

Medföljande lock till utespa

Vid köp av utespa/spa bad eller terrasspool som det också kallas, medföljer ett isolerande lock i vinyl som går att vika fram och tillbaka för att skydda och bibehålla värmen. Det finns lås och tvåsiffrig kod så att obehöriga eller barn inte kan använda utespaet utan din vetskap. Låset monteras enkelt.

Isolerpaket för spabad

Vill du varmhålla vattnet mellan dina bad rekommenderar vi att isolera terrasspoolen. Vi har Sveriges bästa isolerpaket till våra spabad och för en så låg drift kostnad som möjligt rekommenderar vi att köpa till våra isolerpaket. Isoleringen är tillverkad i Eps cellplast och är 85 mm tjock. Isoleringen kommer i stora maskinskurna bitar och monteras enkelt ihop på under en timme.

I våra isolerpaket så får utebadet allt stöd den behöver och du behöver endast placera isoleringen på ett stadigt och stabilt underlag, lyfta i insatsen och därefter klä in utebadet efter tycke och smak.

Väljer du att beställa ditt spabad utan isolering behöver du bygga ett eget stöd till botten och sittytan på badet. Stödet bygger du med hjälp av våra ritningar i tex trä eller lecasten.

Bygg in ditt utespa på olika sätt

Det finns många olika sätt för att göra så att ditt utespa eller spabad sticker ut och hamnar i blickfånget. Dina personliga behov och smak är det enda som egentligen är  avgörande för hur den placeras och byggs in.

  • Gör spabadet nedsänkt genom att bygga ett trädäck runt om med trappor på flera sidor.
  • Bygg staket runt om för insynsskydd.
  • Ett tak håller regn och snö borta från huvudet.
  • Låt ditt utespa vara upphöjt med hög kant för att göra åtkomsten svårare för mindre barn (tänk på att sätta för locket för att undvika olyckor).

Sätt upp lyktor eller belysning runt poolen eller installera undervattensbelysning från vår webbutik och gör hela området i och runt spabadet till en avkopplande oas året runt.

Ibland är det skönt att kunna kombinera enkelhet och lyx i ett. Då kommer en terrasspool väl till pass. Spabadet som kan benämnas vara en kombo mellan en mindre pool och badtunna kan förse dig med härliga spaupplevelser hela året. Bygg in den i trädäcket och sjunk ner i ett perfekt uppvärmt vatten när som helst under dygnet.

Vill du läsa mer om våra olika terasspooler, inbyggnationen  eller dom olika värmealternativen så kan du läsa vår terrasspools-guide.

Kvalitet och hållbarhet med våra spa-bad

När du investerar i ett spa bad vill du säkert att det ska vara av hög kvalitet och ha en lång livslängd. Därför är det glädjande att veta att alla våra spa bad består av det förstklassiga materialet polyetenplast. Detta material är skönt att sitta och luta sig tillbaka på, samtidigt som det är känt för sina tåliga egenskaper och långa livslängd på upp till cirka 40 år.

Våra spa bad finns i två olika nyanser av grått – mörkare och ljusare – och har en steneffekt på materialet som gör att eventuell smuts och grus syns mindre i poolen. Vi erbjuder också rostfria spa bad för den som önskar det.

Om du vill investera i ett spa bad som kombinerar kvalitet och hållbarhet, är våra spa bad definitivt det rätta valet för dig. Kontakta oss idag för att lära dig mer om våra olika alternativ och hitta det spa bad som passar just dina behov och önskemål.

Underhåll för ditt utespa

Om du är på jakt efter ett utespa som inte kräver mycket underhåll, är våra terrasspooler perfekt för dig för dig. Plastinsatsen i ditt utespa är tillverkad av ett tåligt material som knappt behöver något underhåll alls. För att hålla det rent räcker det med att du snabbt torkar av det då och då med en trasa, och använder lite rengöringsmedel utan tensider vid behov.

Detta gör att du kan njuta av ditt utespa utan att behöva oroa dig för att det ska kräva mycket tid och ansträngning att hålla det rent. Du kan bara sitta tillbaka, slappna av och njuta av din utespa-upplevelse utan att behöva oroa dig för att det kommer att kräva mycket underhåll.

Back To Top