Svensktillverkade för det nordiska klimatet

Kundservice

Leveransinformation

Betala efter leverans

– Få hem din vara i lugn och ro och betala sedan. Betala med faktura, räntefri delbetalning via Svea Ekonomi eller Wasa kredit eller swish betala ditt bad.

Fri frakt i hela Sverige

– Fri frakt vid köp av komplett badtunna eller terrasspool.

Ångerrätt i 15 dagar

– Du har alltid rätt att ångra ditt köp vid oöppnat emballage, ett avdrag på fraktkostnad till er som kund om 3000 kr kommer att göras (gäller när du köpt badtunna/terrasspool). Fraktkostnaden återbetalas inte vid retur av tillbehör. Returfrakt betalas av kund.

bada badkar

 

Leverans hela vägen hem till din tomtgräns

När din badtunna blivit tillverkad bokas frakten via schenker, du får då ett meddelande via mail att frakten är bokad och även ett kollinummer så att du kan spåra din badtunna, leveranstiden kan variera beroendes på ort. Vi kan inte garantera ett exakt leveransdatum.

Vid leveranstillfälle så måste du vara på plats för att kvittera att du mottagit din vara.
Det är då viktigt att du kontrollerar att ingen skada skett i frakten.
Vid ev fraktskada måste det finnas en underskrift från chaufför för att få ersättning.

När du fått hem din badtunna/terrasspool börja med att läsa bruksanvisningen innan du öppnar emballaget.
Det går även utmärkt att hämta ditt bad hos oss kvällar och helger, tid efter överrenskommelse

Tillbehör skickas med Schenker och kostnaden beror på storlek och vikt. Om du beställer produkterna i vår webbshop ser du direkt vad den slutliga kostnaden blir.
Tillbehör levereras till ett ombud nära dig.

Om du ej är anträffbar vid avlastning av din beställning debiteras du för de kostnader som uppstår för så kallad bomkörning. För paket som levereras till utlämningsställe och som ej löses ut debiteras du för frakt och returfrakt.

Terminalhyra debiteras om du ej kan ta emot din hemleverans inom 8 dagar från avisering. Hur stor terminalhyran blir är beroendes på hur många dagar den blir stående hos schenker.

All leveranstid vi anger är utleveranstider från fabrik till fraktbolaget.

Badtunnorna levereras vanligen med lastbil utrustad för att enkelt kunna lyfta ner tunnan på marken. Skulle fallet vara att adressen inte går att nå av Schenker med lastbil så får du ett meddelande angående detta innan leverans.