Svensktillverkade för det nordiska klimatet

Kundservice

Vår vision, passion och livsfilosofi

Vår passion är att skapa varma och minnesvärda stunder för din familj!

Vi är mer än bara tillverkare av badtunnor. Vår vision sträcker sig bortom att bara producera bad. Vi strävar efter att inspirera, att förvandla vanliga utrymmen till extraordinära upplevelser.

Vårt mål är att låta fler människor upptäcka den förhöjda livskvaliteten och den lugnande kraften av en egen badtunna eller terrasspool.

Vi tror på att skapa utrymmen för avkoppling och samvaro, där ögonblick blir minnen och vardagen blir en aning mer extraordinär.

simma i terraspoolen

Vår historia började med en passion för det genuina hantverket bakom varje badtunna. Från de första späda stegen på vår egen gräsmatta har vi vuxit till en förebild inom badtunneindustrin. Genom åren av testande och utforskande har vi inte bara byggt upp en imponerande erfarenhet och expertis, utan också en djup kärlek till badtunnans värld. Varje förändring i våra badtunnor har inte bara varit ett nöje, utan en läroprocess som har format vårt kunnande och vår passion.

Idag står vi stolta med vår egen produktionsenhet i Gävle, där varje badtunna vi tillverkar är resultatet av en noggrann produktutveckling och äkta kunskap. Vår produktion växer i takt med den ökande efterfrågan, men oavsett skala kompromissar vi aldrig med det noggranna hantverket som är kärnan i vårt arbete.

 

I hjärtat av vår verksamhet ligger hållbarhet och miljömedvetenhet. Varje badtunna som lämnar vår fabrik är ett resultat av noggrant utvalda material och design som inte bara är bekväm och funktionell, men också vänlig mot vår planet. Vi strävar efter att minska vår påverkan på miljön genom att tillverka 100 % återvinningsbara badtunnor och genom att följa strikta hållbarhetsprinciper. Vår passion för naturen drivs av en djup övertygelse om att omtanke för vår miljö är lika viktig som den ro och frid som en varm badtunna kan erbjuda.

Välkommen att följa med oss på den resan och upptäcka en ny dimension av avkoppling och njutning med Svenska Badtunnor. 

avslappnande bad i badkar
terrasspool altan

Vår vison 

är och har alltid varit att ständigt utveckla och förbättra vårat sortiment. Vi vill kunna erbjuda våra kunder en problemfri köpresa, montering samt användning av våra bad.

Vi drivs av inovativa och strävar alltid efter att ligga i framkant inom vårat område.