Skip to content
kostenloser Versand | Schnelle Lieferungen | Sichere Zahlung In Schweden für das nordische Klima hergestellt Kundenservice

Full kontroll med Balboa-styrning

Vi har valt Balboas värmare och pump till våra eluppvärmda terrasspoolspaket då vi vill erbjuda dig som kund den bästa och smidigaste badupplevelsen, år efter år. Balboa är ett av dom ledande företagen vad gäller tillverkning av värmare, pumpar och tillbehör till spabad världen över.

Montering

Till alla eluppvärmda terrasspooler ingår värmare, pump, filter, filterbollar och kopplingar, allt för att monteringen av din terrasspool ska vara så enkel och smidig som möjligt. Med våran steg för steg guide till din inbyggnad av terrasspool blir monteringen enkel. Vi har instruktionsfilmer på hemsidan där vi visar hur pump, filter och värmare monteras ihop.
Eldragningen är enkel men ska kopplas av en behörig elektriker.

Displaystyrning

Med den medföljande displayen, kan du enkelt ställa in temperatur på vattnet och tider för rening av poolen. Tack vare detta går bara pumpen när vattnet behöver renas eller värmas vilket ger en låg driftkostnad. Displayen monterar du i närheten av ditt bad men så väderskyddad som möjligt.

Filter och filterbollar

Vi har valt filterbollar som standard till våra terrasspoolspaket. Med filterbollar som filtermedia så behöver du inte tänka på någon backspolning av ditt filter då detta ej behövs. Använder man filtermedia av sand eller glas som också är vanligt så behöver man backspola filtret en gång varannan vecka vilket vi upplever att många vill slippa, speciellt på vintern då det blir opraktiskt att leda bort vattnet vid backspolning. Filtret är dock anpassat för att backspolas så vill man byta till ett filtermedia av sand eller glas är detta fullt möjligt.

Vill du läsa mer om våra eluppvärmda terrasspooler kan du kika in på denna sida som tar upp mer information om eluppvärmning.

An den Anfang scrollen