Svensktillverkade för det nordiska klimatet

Kundservice

Att förbereda innan din badtunna levereras

När du lagt din order finns det några saker som kan vara bra att tänka på innan din badtunna kommer.

Vart ska badtunnan stå?

Hitta ett lämpligt läge för badtunnan, tänk på att du ska nå dit med vatten. Har du beställt ett badtunna med gasoluppvärmning behöver du också ha möjlighet till el i anslutning till ditt bad. Ett vedeldat bad med belysning behöver också ha el.

Underlaget bör vara plant och stabilt

Vattennivån kommer annars att bli sne. Ska badtunnan stå på gräsmattan rekommenderar vi att lägga ut 6-8 markstenar under bottenreglarna på badtunnan för att den ska stå så bra som möjligt. Markstenar finns att köpa på dom flesta bygghandlar.

.

badtunna i trädgården

Leverans till tomtgränsen

Det kan vara bra att förbereda någon vän eller granne om bär hjälp, badtunnan är inte tyngre än att fyra personer orkar bära. Badtunnan kommer uppvikad på pall och ska ni bära den är det enklast att öppna den yttre emballage plasten för att plocka ur lösa delar och sedan vicka ner badtunnan och bära den på plats. Ta inte bort plasten som är dragen över kanten på badtunnan innan badtunnan är ner vickad från pallen.
 
Det är inte vanligt men det händer tyvärr att vissa bad har fraktskador. Det är väldigt viktigt att du kontrollerar ditt bad vid leverans innan chauffören åker. Har du en fraktskada måste chauffören skriva på fraktsedeln. Fota sedan skadorna och kontakta oss omgående (inom 5 dagar från motagen leverans) på info@svenskabadtunnor.se.
 

Om du ej är anträffbar vid leverans blir det en bomkörning och du kommer då att debiteras för denna. Om du inte kan ta emot ditt bad inom 8 dagar efter avisering kommer du även att debiteras terminal hyra.