Svensktillverkade för det nordiska klimatet

Kundservice

Full kontroll med Balboa-styrning

Vi har valt Balboas värmare och pump till våra eluppvärmda terrasspoolspaket då vi vill erbjuda dig som kund den bästa och smidigaste badupplevelsen, år efter år. Balboa är ett av dom ledande företagen vad gäller tillverkning av värmare, pumpar och tillbehör till spabad världen över.

Montering

Till alla eluppvärmda terrasspooler ingår värmare, pump, filter, filterbollar och kopplingar, allt för att monteringen av din terrasspool ska vara så enkel och smidig som möjligt.

Med våran steg för steg guide till din inbyggnad av terrasspool blir monteringen enkel. Vi har instruktionsfilmer på hemsidan där vi visar hur pump, filter och värmare monteras ihop.
Eldragningen är enkel men ska kopplas av en behörig elektriker.

Till en 6 kw anläggning följer det med två 3kW värmare som ska ha en fas var och 16A.

Displaystyrning

Med den praktiska displayen som följer med, kan du enkelt justera temperaturen på vattnet och programmera tider för poolrengöring. På så sätt kan du säkerställa att pumpen bara går när det är nödvändigt att rena eller värma vattnet, vilket innebär lägre driftkostnader för dig.

Displayen är enkel att montera och bör placeras så nära poolen som möjligt, men ändå skyddad från väder och vind för att garantera optimal funktion. Med den bekväma styrningen kan du njuta av din pool utan krångel.

Filter och filterbollar

Vi inkluderar filterbollar som standard i våra terrasspoolspaket för att göra poolskötseln enklare för dig. Med filterbollar som filtermedia behöver du inte oroa dig för att backspola filtret, vilket kan vara tidskrävande och opraktiskt, särskilt på vintern. Om du använder filtermedia av sand eller glas, vilket är vanligt, måste du backspola filtret varannan vecka för att hålla vattnet rent. Vi vet att många av våra kunder föredrar att slippa detta och därför väljer vi filterbollar som ett bekvämt och effektivt alternativ.