Thermopool i hög kvalitet | Svenska Badtunnor

Thermopool


Thermopoolen installeras med thermoblock som dels gör att poolen håller längre och att den hålls välisolerad och blir skön att bada i. Thermoblocken bidrar till en riktigt skön poolprodukt som är tålig och robust. Våra thermopooler är lättinstallerade tack vare färdiga poolpaket som levereras direkt hem till dörren.

Thermopooler är ett smart och bra val för hus- och villaägare eftersom den både vinner i styrka, anpassning och kvalitet. Med den i trädgården kan du bjuda in till fest, poolhäng och ljumma badkvällar – eller kanske för lite gedigen morgonträning för att ta ut simtagen ordentligt.

Fördelar med en thermopool

Det finns flera fördelar att ha en thermopool, inte minst av energibesparande skäl samt att de är mer tåliga än många andra pooltyper.

- Thermopoolen sänker dina energi- och uppvärmningskostnader av poolen
- De är en optimal lösning för de svenska klimatförhållandena
- Thermopoolen är ofta mer stabil än andra pooler
- Blocken är enkla att arbeta med, både för att bära, kapa, göra hål i och så vidare

Poolstommar av thermoblock

Svenska Badtunnor tillverkar alla pooler själva vilket ger konkurrenskraftiga priser, bra kvalitet och leverans utan mellanhänder. Poolstommarna utgörs av starka thermoblock, redo att utgöra väggarna av din pool. Stommarna går att få i olika storlekar:

3 x 4 m
3 x 6 m
4 x 8 m
5 x 10 m 

Ovan mark eller för en lutande tomt

Har du en sluttande tomt som du betraktar som rent hopplös för att ha en pool på? Våra thermopooler fungerar lika bra till att bygga ovanmark pooler eller nedgrävda. Du kan bygga stommen fristående med de mindre poolstorlekarna vi erbjuder, om det inte går att motfylla samtliga sidor.

Just en thermopool är den bästa lösningen för alla typer av tomter eftersom den är så flexibel och lättarbetad.

Pooler för den praktiskt lagde

Vi har skapat ett system där du själv kan bygga och sätta ihop din thermopool på ett smidigare sätt. De viktiga delarna är inkluderade så att bygget snabbare blir klart och du kan njuta av din pool fullt ut. Poolen kompletteras med både tillbehör, liner och poolskydd. Samtliga thermoblock kommer i en färdig poolhöjd och bidrar till en smidig montering. Du kan lätt göra det själv eller be någon komma och hjälpa dig om du är osäker.

Din leverantör av thermopooler

Under lång tid har vi levererat och försett det svenska folket med badtunnor och spabad av hög kvalitet. Nu fortsätter vi genom att erbjuda rejäla pooler som du själv kan sätta upp. Njut med familjen under bar himmel – från vår till höst. Din thermopool håller temperaturen längre och ger dig skönare badstunder dygnet runt under hela badsäsongen.