Terasspool Pacific – Utbudets största modell – Svenska Badtunnor AB

Terrasspool Pacific vedeldad

Ta med dig oceanen hem!

fr 21900 kr

Färg på insatsenLjus insatsMörk insats
IsoleringNej tackBottenstommeFull isolering

Terrasspool Pacific vedeldad i gruppen Terasspooler / Vedeldade terasspooler hos Svenska Badtunnor AB (BT021)

Medföljande utrustning

- Plastinsats i hygienisk polytenplast
- Isolerat lock
- Extern aluminium kamin
- Två meter rökrör
- Anslutnings kit 
- Två meter slang

Köp till tillbehör

Välj bland ett brett urval till din pool.
tillbehor_bild
1-2 veckors leveranstid. Det isolerade locket är tillfälligt slut och beräknas komma in i november och skickas då.

Har du någon gång varit på resa och önskat att du kunnat ta med dig en bit av strandupplevelsen hem? Nu kan du göra det, i alla fall till en liten del. Svenska Badtunnor har utvecklat en terasspool för ca 10-12 personer som gör att du får känslan av att bada i en mindre swimmingpool. Detta om något är väl höjden av lyx?

Vinterspa och sommarpool i ett

Terasspool Pacific med namnet som syftar till Stilla Havet, har allt man kan önska sig från ett året runt-bad. Den rundade insidan med sköna sittplatser gör att du både kan sitta och simma runt lite grann. Bygg in på en nedsänkt plats i trädgården eller gör ett trädäck runt omkring och ställ dit bord och stolar vid sidan om för ett optimalt sommarparty. På vintern kan ni sitta flera stycken i poolen och känna kylan mot ansiktet samtidigt som kroppen omhuldas av det varma vattnet. En underbar kontrast!

Inget rår på Pacifics slitstyrka

Det finns inte mycket som kan förstöra Stilla havets skönhet och styrka och detsamma gäller för Pacific Terasspool, vågar vi påstå.

1. Plastinsatsen av polyetenplast tål det mesta och håller i ca 40 år.
2. Egendesignad aluminiumkamin med effektiv uppvärmning tack vare väl placerade genomströmningsrör.
3. Vattenmantlad och tredelat roster i kaminen. Två meter rökrör ingår.
4. Kraftigt isolerat lock medföljer.

Det tål även att nämnas att poolen levereras med ett ansutningskit och en två meter lång slang för montering av den externa kaminen. Allt för att göra din badupplevelse komplett från första stund.

Externplacerad kamin för mer plats

Den stora volymen och det generösa antal sittplatser har vi kunnat skapa på grund av att placera kaminen utanpå. På så sätt syns den heller inte och ger poolen intrycket av att vara en liten mini-swimmingpool. Snyggt, praktiskt och bekvämt!

Isolerpaket

Vill du varmhålla vattnet mellan dina bad rekommenderar vi att isolera terrasspoolen. 

Vi rekommenderar vårat färdiga isoleringspaket. Isoleringen är tillverkad i EPS cellplast S200 och har ett bättre isolervärde än traditionell cellplast som du hittar på de flesta byggmarknader. Isoleringen är 90 mm tjock . Paketen kommer i färdigskurna bitar som monteras ihop som ett stort pussel på under en timme. Med isoleringspaket behöver du inte bygga något ytterligare stöd för poolen, det enda som krävs är ett plant och stadigt underlag.

 

Alternativt bygger du ett stöd i trä, lecasten eller liknande som du isolerar själv. Ritning och instruktionsfilm på hur detta kan göras finns länkat på denna sida.

Kommer du byta vatten mellan varje bad behöver du inte isolera poolen. För uppvärmningstiden skull så behövs inte isoleringen, där gör det medföljande isolerade locket den stora skillnaden. ( Bygger du in dit bad i norra Sverige med riktigt kalla vintrar kan du dock märka skillnad i uppvärmningstiden med isolering)

Det som behövs även om du inte isolerar poolen är ett stöd för sittyta och golv, du kan köpa ett färdigt i cellplast eller så kan du bygga ett själv med hjälp av ritning och instruktinsfilm.Rengöringstips

Pacific Terasspool kan fyllas med vatten från både sjö, hav och slang. Sjö- och havsvatten har en tendens att lämna efter sig små sandkorn eller grumligare vatten, välj med fördel den mörkare steneffekten för att "dölja" grumligheten. Använd en klorfri pooldesinfektion för att döda bakterierna och kombinera gärna detta med ett Aquaclarus reningsverk för att använda vattnet i ca 1-2 månader. 

I övrigt kan du bara göra ren poolens insats med lite milt rengöringsmedel och skrubba rent med en trasa.

Stilla Havet i miniatyr

Stilla Havet is calling! Ta med dig känslan av att koppla av på en strand någonstans långt borta där solen går ned när du smuttar på en drink. Där värmen aldrig försvinner och där känslan av lyx aldrig är långt borta. I Pacific Terasspool finns det få begränsningar för vad du vill göra. Använd poolen vid större grillkvällar, för roliga barnkalas eller under en härlig hemmadejt bara ni två!

Teknisk specifikation


- Plats för 10-12 personer
- Ytterdiameter ca 240x200 centimeter
- Vikt ca 100 kilo
- Sitthöjd på 41 cm
- 2500 liter

Räntefri delbetalning 24 månader via Svea ekonomi från 788kr/mån.


Video:Så enkelt monterar du det färdiga isoleringspaketet:
Video: Så bygger du bottenstomme i trä:
Video: Så isolerar terrasspoolen och bottenstommen i trä:

Bruksanvisning
Ritning insats
Ritning isolering bottenstomme och väggar i EPS
Ritning på bottenstomme att bygga i trä

Betala efter badtunnan är levererad
Maila oss. vi svarar snabbt!
Ring oss direkt 026-10 30 28
Terrasspool Pacific vedeldad
Terrasspool Pacific vedeldad
Terrasspool Pacific vedeldad

Kampanjvara

Kampanj:
Antal:
0
Kampanjstart:
Kampanjstopp: