Terrasspool - Pacific Vedeldad

Terrasspool Pacific vedeldad

Våran största modell, pool
på sommarn & spa på vintern!

fr 21900 kr

Färg på insatsenLjus insatsMörk insats

Terrasspool Pacific vedeldad i gruppen Terasspooler / Vedeldade terasspooler hos Svenska Badtunnor AB (BT021)

Medföljande utrustning

- Plastinsats i hygienisk polytenplast
- Isolerat lock
- Extern aluminium kamin
- Två meter rökrör
- Anslutnings kit 
- Två meter slang

Köp till tillbehör

Välj bland ett brett urval till din pool.
tillbehor_bild

Beskrivning

Vi har i år tagit fram en ny stor modell av terasspool! Perfekt att bygga in och använda som pool
på sommaren och härligt spa på vintern.

Plastinsatsen

Plasten rotationsgjuts i en slitstark, underhållsfri och UV-beständig polytetenplast. Plasten är näst intill oförstörbar och har en beräknad livslängd på mer än 40 år. Plasten tål värme på upp till 130 grader och ner till -50 grader. Den är miljövänlig och helt återvinningsbar.

Våra insatser går att få i vacker mörk eller ljus grå med steneffekt, steneffekten gör att smuts och sjövatten inte syns lika mycket i badtunnan. Insatsen rengörs väldigt enkelt med en trasa med vatten och eventuellt lite milt rengöringsmedel.

Ryggstödet är lutande och sitthöjden 35 cm framtagen för en skön sitt komfort under långa badningar. Plasten är helt genomfärgad och det finns ingen risk för färgsläpp, blåsor eller materialskiktning.

Isolerade locket


Det isolerad locket gör att uppvärmningstiden förkortas avsevärt, den gör också att värmen hålls kvar i vattnet mycket längre jämfört med plastlock eller inget lock.

Locket är formatsytt till terrasspoolen, med en kärna av kraftig isolering för att hålla värmen kvar i terrasspoolen även under dom kalla vintrarna. Locken är förstärkt och klädd i fin grå vinyl. Locket är vikbart på mitten vilket gör locket smidigt och lätt att lyfta av. 

Locket har fyra band med tillhörande fästen och lås, låsen har en tvåsiffrig kodlåsning. Låset och fästen monteras med medföljande skruvar. 

Kaminen

Vår helt nya egen tillverkade externa kamin, som är framtagen av oss på Svenska Badtunnor efter över 16 års kamin tillverkning, är en av dom effektivaste på marknaden.
Kaminen har tre genomströmningsrör i övre kant, strategiskt placerade för maximal värme upptagnings förmåga. Kaminen är tillverkad i marinaluminium då dess värmelendningsförmåga är överlägsen. Kaminen är pulverlackad för en slutfinish utöver det vanliga.

Tredelat roster gör att luften kommer hela vägen in i kaminen. Kaminluckan lyfts enkelt av och på utan gångjärn. Hela kaminen är vattenmantlad. Dräneringsplugg för enkel vatten tömmning av kaminen samt en smidig askspade för tömningen av askan. Två meter högblankt rostfritt rökrör ingår för maximalt drag i kaminen. 


Teknisk specifikation


- Plats för 10-12 personer
- Ytterdiameter ca 240 centimeter
- Vikt ca 100 kilo
- Sitthöjd på 38 cm

Räntefri delbetalning 24 månader via Svea ekonomi från 788kr/mån.


Video: Så bygger du bottenstomme till terrasspoolen:
Video: Så isolerar du enkelt terrasspoolen:

Ritning insats
Ritning på bottenstommen

Betala efter badtunnan är levererad
Maila oss. vi svarar snabbt!
Ring oss direkt 026-10 30 28
Terrasspool Pacific vedeldad
Terrasspool Pacific vedeldad
Terrasspool Pacific vedeldad

Kampanjvara

Kampanj:
Antal:
0
Kampanjstart:
Kampanjstopp: