Terasspool Grand – Bada i stora sällskap – Svenska Badtunnor AB

Terrasspool - Grand Vedeldad

När du vill bada storslaget

fr. 18900 kr

Färg på insatsenMörk insatsLjus insats
IsoleringNej tackBottenstommefull isolering

Terrasspool - Grand Vedeldad i gruppen Terasspooler / Vedeldade terasspooler hos Svenska Badtunnor AB (BT017)

Medföljande utrustning

- Plastinsats i hygienisk polytenplast
- Isolerat lock
- Extern aluminium kamin
- Två meter rökrör
- Anslutnings kit 
- Två meter slang

Köp till tillbehör

Välj bland ett brett urval till din pool.
tillbehor_bild
Leverans tid ca 1-2 veckor.

Terasspool Grand är storslagen på alla sätt. Den är tillverkad ur ett bekvämlighetsperspektiv och med ett syfte att ge så stor rymlighet som möjligt så att fler kan använda den samtidigt. Grand värms upp kvickt med vedeldad kamin som dessutom är framtagen från Svenska Badtunnor med unik design. Är du en baddare på att bada 365 dagar om året så är Grand modellen för dig!

Den familjevänliga terasspoolen

Ingår du i en stor familj eller har du som vana att ofta få besök av gäster? Då ska du satsa på den åttakantiga terasspoolen Grand. Den är en stor modell och ger både ett rymligt och estetiskt tilltalande intryck på altanen. Bygg upp ett snyggt däck runt omkring och ställ fram bord och solstolar för en extra uns av lyx. Ställ till med kalas, poolpartyn och ljumma grillkvällar och bada 8-10 personer!

Extern aluminiumkamin värmer upp

För att få mer sittplatser tillgängliga har Grand en utvändigt placerad kamin som du eldar med ved. Det är även bra för barnen så att de inte kommer åt den under livliga badstunder.

1. Genomströmningsrör ger bästa uppvärmningen.
2. Rökröret skapar ett effektivt drag.
3. Kaminen ger jämn värmefördelning i hela poolen.
4. Tredelat roster för optimalt luftintag.
5. Gjord av starkt aluminium som leder värme bättre.
6. Snygg slutfinish med pulverlackering för designaspekten.
7. Dräneringsplugg tömmer vatten i kaminen.


Isolerpaket

Vill du varmhålla vattnet mellan dina bad rekommenderar vi att isolera terrasspoolen. 

Vi rekommenderar vårat färdiga isoleringspaket. Isoleringen är tillverkad i EPS cellplast S200 och har ett bättre isolervärde än traditionell cellplast som du hittar på de flesta byggmarknader. Isoleringen är 90 mm tjock . Paketen kommer i färdigskurna bitar som monteras ihop som ett stort pussel på under en timme. Med isoleringspaket behöver du inte bygga något ytterligare stöd för poolen, det enda som krävs är ett plant och stadigt underlag.

 

Alternativt bygger du ett stöd i trä, lecasten eller liknande som du isolerar själv. Riting och instruktionsfilm på hur detta kan göras finns länkat på denna sida.

Kommer du byta vatten mellan varje bad behöver du inte isolera poolen. För uppvärmningstiden skull så behövs inte isoleringen, där gör det medföljande isolerade locket den stora skillnaden. ( Bygger du in dit bad i norra Sverige med riktigt kalla vintrar kan du dock märka skillnad i uppvärmningstiden med isolering)

Det som behövs även om du inte isolerar poolen är ett stöd för sittyta och golv, du kan köpa ett färdigt i cellplast eller så kan du bygga ett själv med hjälp av ritning och instruktinsfilm.Insats och termolock

Insatsen i Grand terasspool är gjord av hygienisk och sittvänlig polyetenplast som håller år efter år. Den behöver inget annat underhåll än vanlig mild rengöring med trasa och vatten. Poolen är utformad med lutning i ryggstödet och komfortabla sittplatser med en 38 cm hög sitthöjd. Välj färg på insatsen i steneffekt som kommer i mörk eller ljust grå.

Medföljande lock

Vid köp av terasspoolen medföljer ett isolerande lock i vinyl som går att vika fram och tillbaka för att skydda och bibehålla värmen. Det finns lås och tvåsiffrig kod så att obehöriga eller barn inte kan använda poolen utan din vetskap. Låset monteras enkelt.

Vatten från sjö, hav eller slang

Grand har möjlighet, precis som våra övriga terasspooler, att fyllas med valfritt vatten från närliggande sjö, havet eller från vattenslangen hemma i trädgården. Tänk dock på att saltvatten och sjövatten kan lämna efter sig mer smuts än vattnet från slangen. Därför kan tömningen av just dessa vatten vara mer aktuellt än från slangen hemma. Bada och ha kul tillsammans Vi på Svenska Badtunnor har främst haft större badande sällskap i åtanke när vi tog fram Grand terasspool. Men det betyder inte att du kan sträcka ut dig helt själv eller tillsammans med en badkompis och ha mer plats för benen. Grand ger dig alltså en stor valfrihet som gör den till en populär pool att pryda altanen med.

Sätt upp lyktor eller belysning runt poolen eller installera undervattensbelysning från vår webbutik och gör hela området i och runt poolen till en avkopplande oas året runt.
Teknisk specifikation

- Plats för 8-10 personer
- Ytterdiameter 192 centimeter
- Volym ca 1800 liter
- Vikt ca 100 kilo
- Sitthöjd på 38 cm


Räntefri delbetalning 24 månader via Svea ekonomi från 788kr/mån.


Video: Så monterar du isoleringspaketet i EPS, bottenstomme och väggar:
Video: Så bygger du en bottenstomme i trä:
Video: Så isolerar sjäkv terrasspoolen och bottenstommen i trä:


Bruksanvisning
Ritning insats
Ritning isolering bottenstomme och väggar i EPS
Ritning att bygga själv

Betala efter badtunnan är levererad
Maila oss. vi svarar snabbt!
Ring oss direkt 026-10 30 28
Terrasspool - Grand Vedeldad
Terrasspool - Grand Vedeldad
Terrasspool - Grand Vedeldad
Terrasspool - Grand Vedeldad
Terrasspool - Grand Vedeldad
Terrasspool - Grand Vedeldad
Terrasspool - Grand Vedeldad
Terrasspool - Grand Vedeldad

Kampanjvara

Kampanj:
Antal:
0
Kampanjstart:
Kampanjstopp: