Terasspool Grand – Gasoluppvärmd – Svenska Badtunnor AB

Terasspool - Grand Gasoluppvärmd

ultimata blandningen av en badtunna och en pool

fr. 19900 kr

Färg på insatsenMörk insatsLjus insats
IsoleringNej tackBottenstommeFull isolering

Terasspool - Grand Gasoluppvärmd i gruppen Terasspooler / Gasoleldade terasspooler hos Svenska Badtunnor AB (BT015)

Medföljande utrustning

- Plastinsats i hygienisk polytenplast.
- Isolerat lock.
- Gasolvärmare 36 kw.
- Monteringsvagn till gasolvärmaren.
- Cirkulationspump.
- slang och anslutningar.

Köp till tillbehör

Välj bland ett brett urval till din pool.
tillbehor_bild
Leveranstid ca 1-2 veckor

Terasspoolen Grand är den ultimata blandningen av en badtunna och en pool. Här får hela 8–10 personer plats och alla sitter skönt mot höga, lätt lutade ryggstöd. Med en högeffektiv gasolvärmare värmer du snabbt upp vattnet till önskad temperatur och hoppar i. Bada året om med familj och goda vänner i terasspoolen Grand.

Terasspoolen är designad för bekväm sittkomfort under långa badstunder – med plats för många. Sitthöjden är på hela 38 cm.

Riktigt snabb uppvärmning

Det ska gå fort att få upp värmen i en terasspool eller badtunna. Det gör det med en gasolvärmare på 36 kW. Du behöver inte gå och titta till en vedeldad brasa i en kamin, utan trycker bara på en knapp och låter sedan uppvärmningen av vattnet sköta sig självt. På kort tid är vattnet uppe i behagliga 38 grader och du kan stiga ner i badet för en skön badstund – under vinter, sommar, vår och höst. Sitt under stjärnorna och prata om livet eller umgås en sommarkväll med vänner och familj i det varma vattnet. Det är en livskvalitetshöjande faktor att förlänga utesäsongen till att pågå under alla årstider.

Gasolvärmare och tillbehör

Gasolvärmaren kommer med en monteringsvagn och annan utrustning som behövs. Du köper gasoltub själv efter dina behov. Det krävs 4–5 kg gasol för att värma upp hela poolen till 38 grader, lite beroende på vad för temperatur det är utomhus och i vattnet vid start.

Uppbyggnad av terasspool Grand – gasoluppvärmd

Liksom alla våra fantastiska badtunnor och terasspooler från Svenska Badtunnor är plastinsatsen tillverkad i hygienisk polyetenplast – underhållsfritt, hållbart och närapå oförstörbart. Det bådar för en lång användning. Hållbarheten är satt till omkring 40 år.

Välj färg på insatsen

Plasten finns i ljusgrå och mörkgrå att välja mellan, båda kulörerna gör att smuts eller avlagringar från sjövatten inte syns lika tydligt. Perfekt för dig som har din terasspool i trädäcket vid sommarstugan med sjönära läge. Givetvis är plasten dessutom återvinningsbar och miljövänlig.


Isolerpaket

Vill du varmhålla vattnet mellan dina bad rekommenderar vi att isolera terrasspoolen. 

Vi rekommenderar vårat färdiga isoleringspaket. Isoleringen är tillverkad i EPS cellplast S200 och har ett bättre isolervärde än traditionell cellplast som du hittar på de flesta byggmarknader. Isoleringen är 90 mm tjock . Paketen kommer i färdigskurna bitar som monteras ihop som ett stort pussel på under en timme. Med isoleringspaket behöver du inte bygga något ytterligare stöd för poolen, det enda som krävs är ett plant och stadigt underlag.

 

Alternativt bygger du ett stöd i trä, lecasten eller liknande som du isolerar själv. Ritning och instruktionsfilm på hur detta kan göras finns länkat på denna sida.

Kommer du byta vatten mellan varje bad behöver du inte isolera poolen. För uppvärmningstiden skull så behövs inte isoleringen, där gör det medföljande isolerade locket den stora skillnaden. ( Bygger du in dit bad i norra Sverige med riktigt kalla vintrar kan du dock märka skillnad i uppvärmningstiden med isolering)

Det som behövs även om du inte isolerar poolen är ett stöd för sittyta och golv, du kan köpa ett färdigt i cellplast eller så kan du bygga ett själv med hjälp av ritning och instruktinsfilm.Delar till terasspool Grand:

Lock. Isolerande lock som håller ute kyla och inne värme. Gör uppvärmningen betydligt snabbare och mer effektiv på grund av minskad energiförlust. Formsytt efter terasspoolen och håller värme betydligt bättre än ren plast.
Gasolvärmare. Gasolvärmare 36 Kw. Värmer snabbt och effektivt upp vattnet, det enda du behöver göra är att trycka på en knapp sedan gör gasolvärmaren jobbet. Gasolkaminen gör att poolen lämpar sig utmärkt till tätbebyggda områden, med uppvärmning utan rök.
Ryggstöd. Ryggstödet på terasspoolen är lätt lutande med en sitthöjd på 38 cm, framtagen för extra skön sittkomfort under långa badstunder. Plasten är helt genomfärgad och det innebär att det inte finns någon risk för antingen färgsläpp, blåsor eller materialskiktning.

Till poolen ingår även monteringsvagn till gasolvärmaren, cirkulationspump, slangar och anslutningar.

Bada hela året

Bjud in vänner, goda arbetskollegor eller hela familjen med respektive för en dag eller kväll runt terasspoolen Grand. Ladda upp med snacks, tilltugg och god dryck för långa badstunder och skratt, värmande vatten och trevligt umgänge. Det spelar ingen roll vilken årstid det är – bad i din terasspool kan ske året om, i sommarsol, höstskrud, snöfall eller tidig vår med knoppande träd.

Teknisk specifikation


- Plats för 8-10 personer
- Vikt 80 kg
- Ytterdiameter 193 cm
- Volym ca 1800 liter
- Sitthöjd på hela 38 cm

Räntefri delbetalning 24 månader via Svea Ekonomi från 829kr/mån.


Video: Så monterar du isoleringspaketet i EPS, bottenstomme och väggar:
Video: Så bygger du en bottenstomme i trä:
Video: Så isolerar du själv terrasspoolen och en bottenstomme i trä:

Ritning på bottenstomme och väggar i cellplast
Ritning på bottenstomme att bygga själv
Ritning terrasspoolen

Betala efter badtunnan är levererad
Maila oss. vi svarar snabbt!
Ring oss direkt 026-10 30 28
Terasspool - Grand Gasoluppvärmd
Terasspool - Grand Gasoluppvärmd
Terasspool - Grand Gasoluppvärmd
Terasspool - Grand Gasoluppvärmd
Terasspool - Grand Gasoluppvärmd
Terasspool - Grand Gasoluppvärmd
Terasspool - Grand Gasoluppvärmd

Kampanjvara

Kampanj:
Antal:
0
Kampanjstart:
Kampanjstopp: