Terasspool Classic – Den uppdaterade klassikern– Svenska Badtunnor AB

Terasspool - Classic vedeldad

Klassisk vardagslyx

fr. 17900 kr

Färg på insatsenMörk insatsLjus insats
IsoleringNej tackBottenstommeFull isolering

Terasspool - Classic vedeldad i gruppen Terasspooler / Vedeldade terasspooler hos Svenska Badtunnor AB (BT008)

Medföljande utrustning

- Plastinsats i hygienisk polytenplast.
- Isolerat lock
- Högpresterande kamin i marinaluminium.
- Två meter rostfritt rökrör.
- Högblankt kaminskydd i rostfritt stål.


Köp till tillbehör

Välj bland ett brett urval till din pool.
tillbehor_bild
Leverans tid ca 1-2 veckor.

Ta både din altan och ditt välmående till helt nya höjder med terasspool Classic från Svenska Badtunnor. Classic byggs enkelt in på din terass med en tillhörande stomme som du kan köpa till – och kan användas sommar som vinter, höst som vår. Med den snabba uppvärmningsförmågan och den tilltalande komforten är badstunden inte långt borta!

Classic Terasspool är ett optimalt vedeldat utebad för en, två eller flera när du vill ha lite extra romantik eller spendera lite tid med någon du tycker om. Den rymmer sammantaget 4-6 personer.

Bygg din egen altanpool

Classic ger dig som vill bygga din egen altanpool, fördelar. Det är ett förträffligt alternativ till en vanlig badtunna. Eftersom den inte levereras med trästomme har du chans att sätta en helt egen prägel på din uteplats. Här på Svenska Badtunnor kan du köpa till bottenstomme som är tillverkad just för Classic. Du kan även hitta andra tillbehör att köpa till för en komplett paketlösning. Välj själv om du vill ha poolen nedsänkt eller upphöjd på altanen. Båda varianterna är fina och praktiska på sina sätt.

Installationsvideo för snabb inbyggnad

Oavsett om du är händig eller inte kan du bygga bottenstommen till terasspoolen utan svårigheter tack vare vår smidiga video som finns att tillgå på vår hemsida. Följ momenten steg för steg så har du snart din färdiga altan med inbyggd minipool klar. Alternativt köper du en färdig bottestomme i cellplast. Sedan är det bara att bjuda in dina badsugna vänner!


Isolerpaket

Vill du varmhålla vattnet mellan dina bad rekommenderar vi att isolera terrasspoolen. 

Vi rekommenderar vårat färdiga isoleringspaket. Isoleringen är tillverkad i EPS cellplast S200 och har ett bättre isolervärde än traditionell cellplast som du hittar på de flesta byggmarknader. Isoleringen är 90 mm tjock . Paketen kommer i färdigskurna bitar som monteras ihop som ett stort pussel på under en timme. Med isoleringspaket behöver du inte bygga något ytterligare stöd för poolen, det enda som krävs är ett plant och stadigt underlag.

 

Alternativt bygger du ett stöd i trä, lecasten eller liknande som du isolerar själv. Ritning och instruktionsfilm på hur detta kan göras finns länkat på denna sida.

Kommer du byta vatten mellan varje bad behöver du inte isolera poolen. För uppvärmningstiden skull så behövs inte isoleringen, där gör det medföljande isolerade locket den stora skillnaden. ( Bygger du in dit bad i norra Sverige med riktigt kalla vintrar kan du dock märka skillnad i uppvärmningstiden med isolering)Classics många fördelar

Utöver att glida ner i varmt vatten med varsitt champagneglas och höra elden från kaminen spraka, lyssna till fågelsången och möta den röda solnedgången på höstkanten – har Terasspool Classic sina fysiska fördelar.

● Slimmad, egendesignad kamin från Svenska Badtunnor som ger mer utrymme och hög värmningsgrad.
● Miljövänlig och extratålig interiör av behaglig plast som tål en temperatur mellan 130 och -50 grader. Finns i två färgvarianter.
● Vikbart termolock som håller värmen med tvåsiffrig kod som säkerhet. Smart och tryggt för dig som har barn!
● Ergonomiska sittplatser med lutande ryggstöd lockar till både korta och längre badstunder.

Livskvalitet och närhet till lek

Med terasspool Classic kan du njuta av en ökad livskvalitet och främja din hälsa samtidigt som poolen bjuder in till roliga lekstunder för barnen. Den smidiga storleken och den lätta monteringen på poolen gör att den är lätt att bygga in både på altan eller på en brygga nära vattenbrynet om så önskas. Låt barnen skvalpa runt och leka i det varma vattnet efter vintrig skridskoåkning eller inta desserten med din livspartner i vattnet efter en romantisk middag på tu man hand. Classic lockar till bad hur och när som helst. Det är terasspoolen för dig som strävar efter genuin livskvalitet.
Teknisk specifikation

- Plats för 4-6 personer.
- Ytterdiameter på 178 cm.
- Sitthöjd på 32 cm för högsta komfort.
- Volym ca 1350 liter.
- Vikt ca 80 kg.

Räntefri delbetalning 24 månader via Svea Ekonomi från 746kr/mån.


Video: Så enkelt monteras det färdiga isoleringspaketet:
Video: Så bygger du en bottenstomme i trä:
Video: Så isolerar terrasspoolen och bottenstommen i trä:

Bruksanvisning
Ritning insats
Ritning isolering bottenstomme och väggar i EPS
Ritning bottenstöd att bygga själv i trä


Betala efter badtunnan är levererad
Maila oss. vi svarar snabbt!
Ring oss direkt 026-10 30 28
Terasspool - Classic vedeldad
Terasspool - Classic vedeldad
Terasspool - Classic vedeldad
Terasspool - Classic vedeldad
Terasspool - Classic vedeldad
Terasspool - Classic vedeldad
Terasspool - Classic vedeldad

Kampanjvara

Kampanj:
Antal:
0
Kampanjstart:
Kampanjstopp: