Terasspool Prime – Gasoluppvärmd – Svenska Badtunnor AB

Terasspool - Prime Gasoluppvärmd

Ett varmt bad utomhus
sommar, vinter, vår och höst

fr. 18900 kr

Färg på insatsenljus insatsMörk insats
IsoleringNej tackBottenstommeFull isolering

Terasspool - Prime Gasoluppvärmd i gruppen Terasspooler / Gasoleldade terasspooler hos Svenska Badtunnor AB (BT110)

Medföljande utrustning

- Plastinsats i hygienisk polytenplast.
- Isolerat lock.
- Gasolvärmare 36 kw.
- Monteringsvagn till gasolvärmaren.
- Cirkulationspump.
- slang och anslutningar.

Köp till tillbehör

Välj bland ett brett urval till din pool.
tillbehor_bild
Leveranstid ca 1-2 veckor

Bada i terasspoolen Prime tillsammans med vänner och familj, alldeles oavsett årstid. Poolen är snabbt på plats i trädäcket och värms enkelt upp med en gasolvärmare. Det enda du behöver göra är att vrida igång gasen för att sedan låta vattnet bli uppvärmt till en behaglig badtemperatur. Det är inte svårare än så att få ett varmt bad utomhus, sommar, vinter, vår och höst.

En pool för avkopplande bad

När gasolvärmaren har värmt upp vattnet till behagliga 38 grader är det rätt läge att glida ner i poolen. Ta med dig dryck och goda tilltugg som färsk frukt, chips och delikatesser för att skapa en ännu härligare badstund med de du tycker om. Blicka upp mot stjärnorna eller ut över en sjö, in bland trädgårdens grönska eller mot ett råbarkat fjäll. Du kan placera din terasspool Prime var det än passar dig och dina vanor.

● Tillverkad i miljövänlig, underhållsfri och extremt tålig polyetenplast. Torka av med lätt fuktad trasa vid rengöring.
● Steneffekten på plastinsatsen finns i flera nyanser, alla med samma effekt mot smuts. Dölj sjövattnets avlagring enkelt.
● Högt stöd för ryggen ger dig och hela familjen en optimal sittkomfort för långa badstunder. Stödet är lätt lutat för skön avkoppling i vattnets värme.
● Bada närhelst det passar dig – uppvärmningen går fort och det isolerande locket håller värmen länge.

Inför montering av terasspool Prime

Inför monteringen av terasspoolen Prime finns det ett par saker att tänka på. Även om poolen är lätt i vikten kan den bli uppemot 1500 kg tung när den är fylld med badgäster och vatten. Se med andra ord till att du har ett plant och jämnt underlag, att sittytorna har rätt stöd undertill. Beställ ett färdigt bottenstöd av oss eller bygg det själv med hjälp av våran ritning och monteringsvideo.

Isolerpaket

Vill du varmhålla vattnet mellan dina bad rekommenderar vi att isolera terrasspoolen. 

Vi rekommenderar vårat färdiga isoleringspaket. Isoleringen är tillverkad i EPS cellplast S200 och har ett bättre isolervärde än traditionell cellplast som du hittar på de flesta byggmarknader. Isoleringen är 90 mm tjock . Paketen kommer i färdigskurna bitar som monteras ihop som ett stort pussel på under en timme. Med isoleringspaket behöver du inte bygga något ytterligare stöd för poolen, det enda som krävs är ett plant och stadigt underlag.

 

Alternativt bygger du ett stöd i trä, lecasten eller liknande som du isolerar själv. Ritning och instruktionsfilm på hur detta kan göras finns länkat på denna sida.

Kommer du byta vatten mellan varje bad behöver du inte isolera poolen. För uppvärmningstiden skull så behövs inte isoleringen, där gör det medföljande isolerade locket den stora skillnaden. ( Bygger du in dit bad i norra Sverige med riktigt kalla vintrar kan du dock märka skillnad i uppvärmningstiden med isolering)

Det som behövs även om du inte isolerar poolen är ett stöd för sittyta och golv, du kan köpa ett färdigt i cellplast eller så kan du bygga ett själv med hjälp av ritning och instruktinsfilm.


Tillbehör för en skön badstund

Glöm inte att det finns en hel massa tillbehör som går att välja till, så som en trappa upp till kanten av badtunnan för att enklare kunna ta dig ner i vattnet (om terasspoolen är upphöjd), högtalare med Bluetooth som ger dig möjlighet att lyssna på skön musik i badet samt brickavsatser där du kan placera dryck, tilltugg och levande ljus för en perfekt badstund.

Bada och njut

Bada alldeles själv en kväll i sensommarsol, bjud in de du tycker om för ett varmt nattbad under stjärnhimlen eller bada hela familjen efter en lång dag i pulkabacken. Terasspool Prime är till för sköna badstunder i trevligt umgänge – och för ensambad med en god bok, ett glas iste och egentid. Bada och njut!

Teknisk specifikation

- Plats för 5-7 personer
- Ytterdiameter på ca 179 cm
- Sitthöjd på 31 cm
- Volym ca 1450 liter
- Vikt ca 60 kg

Räntefri delbetalning 24 månader via Svea Ekonomi från 788kr/mån.

Video: Så enkelt monteras det färdiga isoleringspaketet:
Video: Så bygger du bottestomme i trä:
Video: Så isolerar du terrasspoolen och bottenstommen i trä:

 

Ritning terrasspoolen
Ritning på isolering bottenstomme och väggar i EPS
Ritning på bottenstomme att bygga själv i trä

Betala efter badtunnan är levererad
Maila oss. vi svarar snabbt!
Ring oss direkt 026-10 30 28
Terasspool - Prime Gasoluppvärmd
Terasspool - Prime Gasoluppvärmd
Terasspool - Prime Gasoluppvärmd
Terasspool - Prime Gasoluppvärmd
Terasspool - Prime Gasoluppvärmd

Kampanjvara

Kampanj:
Antal:
0
Kampanjstart:
Kampanjstopp: