Terasspool Prime – En behändig terasspool – Svenska Badtunnor AB

Terasspool - Prime Vedeldad

Pool och badtunna i ett!

fr. 17900 kr

färg på plastenLjus insatsMörk insats
IsoleringNej tackBottenstommeFull isolering

Terasspool - Prime Vedeldad i gruppen Terasspooler / Vedeldade terasspooler hos Svenska Badtunnor AB (BT100)

Medföljande utrustning

- Plastinsats i hygienisk polytenplast
- Isolerat lock
- Extern aluminium kamin
- Två meter rökrör
- Två anslutningar och fyra slang klämmor 
- Två meter slang

Köp till tillbehör

Välj bland ett brett urval till din pool.
tillbehor_bild
Leverans tid ca 1-2 veckor.

Ibland är det skönt att kunna kombinera enkelhet och lyx i ett. Då kommer Terasspool Prime väl till pass. Terasspoolen som kan benämnas vara en kombo mellan minipool och badtunna, är vedeldad och kan förse dig med härliga spaupplevelser hela året. Bygg in den i trädäcket och sjunk ner i ett perfekt uppvärmt vatten när som helst under dygnet. Den behändiga storleken passar perfekt för ett kärleksbad eller med en bästa kompis.

Så fungerar den

Tack vare en extern uppvärmning med kaminen som placeras utanpå kan du ta ett dopp precis när du vill med ett mindre kompisgäng eller en nära vän. Poolen rymmmer 5-7 personer. Poolen har även en upphöjd sittplats som kan bli ett extra trappsteg vid in- och urstigning.

Utrustning

Terasspool Prime levereras med en komplett utrustning som krävs för en vedeldad terasspool.

• Extern kamin med långt rökrör, genomströmningsrör och dräneringsplugg
• Två anslutningar samt fyra st. slangklämmor
• En två meter lång slang
• Isolerat lock

Isolerpaket

Vill du varmhålla vattnet mellan dina bad rekommenderar vi att isolera terrasspoolen. 

Vi rekommenderar vårat färdiga isoleringspaket. Isoleringen är tillverkad i EPS cellplast S200 och har ett bättre isolervärde än traditionell cellplast som du hittar på de flesta byggmarknader. Isoleringen är 90 mm tjock . Paketen kommer i färdigskurna bitar som monteras ihop som ett stort pussel på under en timme. Med isoleringspaket behöver du inte bygga något ytterligare stöd för poolen, det enda som krävs är ett plant och stadigt underlag.

 

Alternativt bygger du ett stöd i trä, lecasten eller liknande som du isolerar själv. Ritning och instruktionsfilm på hur detta kan göras finns länkat på denna sida.

Kommer du byta vatten mellan varje bad behöver du inte isolera poolen. För uppvärmningstiden skull så behövs inte isoleringen, där gör det medföljande isolerade locket den stora skillnaden. ( Bygger du in dit bad i norra Sverige med riktigt kalla vintrar kan du dock märka skillnad i uppvärmningstiden med isolering)

Det som behövs även om du inte isolerar poolen är ett stöd för sittyta och golv, du kan köpa ett färdigt i cellplast eller så kan du bygga ett själv med hjälp av ritning och instruktinsfilm.


Material i plastinsatsen

Alla våra terasspooler består av det förstklassiga materialet polyetenplast som är skönt att sitta och luta sig tillbaka på. Plasten är dessutom känd för sina tåliga egenskaper och långa livslängd (ca 40 år). Insatsen finns i två olika nyanser av grått – mörkare och ljusare. En steneffekt syns på materialet vilket också gör att smuts och grus syns mindre i poolen.

Underhåll

Det tåliga materialet behöver knappt något underhåll alls, det räcker med snabb rengöring då och då när du tycker att det behövs. Ta en trasa och torka av och använd lite rengöringsmedel vid behov. Kaminen askas enkelt ur med den medföljande askspaden.

Bygg in Terasspool Prime på olika sätt

Det finns många olika sätt för att göra så att din terasspool sticker ut och hamnar i blickfånget. Dina personliga behov kan också vara avgörande för hur den placeras och byggs in.

● Gör den nedsänkt genom att bygga ett trädäck runt om med trappor på flera sidor.
● Bygg staket runt om för insynsskydd.
● Ett tak håller regn och snö borta från huvudknoppen.
● Låt terasspoolen vara upphöjd med hög kant för att göra åtkomsten svårare för mindre barn (tänk på att sätta för locket för att undvika olyckor).

Förverkliga drömmen om ett utebad Har du gått i pooldrömmar länge men inte riktigt tagit dig för att göra de till verklighet, ja då är det dags nu. Svenska Badtunnor har högkvalitativa och slitstarka terasspooler med smart och enkel installation. Varför vänta med att höja din livskvalitet när du kan få en terasspool som Prime till ett fördelaktigt pris? Med den snabba uppvärmningen står din Prime redo att användas på ett ögonblick – vid livets alla tillfällen!

Teknisk specifikation

- Plats för 5-7 personer
- Ytterdiameter på 179 cm
- Sitthöjd på 31 cm
- Volym ca 1450 liter
- Vikt ca 60 kg

Räntefri delbetalning 24 månader via Svea Ekonomi från 746kr/mån.


Video: Så enkelt monteras det färdiga isoleringspaketet:
Video: Så bygger du en bottenstomme i trä:
Video: Så isolerar terrasspoolen och bottenstommen i trä:


Ritning insats
Ritning isolering bottenstomme och väggar i EPS
Ritning på bottenstomme att bygga själv i trä
Bruksanvisning


Betala efter badtunnan är levererad
Maila oss. vi svarar snabbt!
Ring oss direkt 026-10 30 28
Terasspool - Prime Vedeldad
Terasspool - Prime Vedeldad
Terasspool - Prime Vedeldad
Terasspool - Prime Vedeldad
Terasspool - Prime Vedeldad
Terasspool - Prime Vedeldad
Terasspool - Prime Vedeldad

Kampanjvara

Kampanj:
Antal:
0
Kampanjstart:
Kampanjstopp: