Terasspool - Prime Eluppvärmd

Terasspool - Prime Eluppvärmd

Rymlig pool för stora
och små

fr. 20900 kr

Färg på insatsenLjus insatsMörk insats
Storlek3 Kw6 Kw
IsoleringNej tackBottenstommeFull isolering

Terasspool - Prime Eluppvärmd i gruppen Terasspooler / Eluppvärmda terasspooler hos Svenska Badtunnor AB (BT120)

Medföljande utrustning

- Plastinsats i hygienisk polytenplast.
- Isolerat lock
- Termostatstyrd 3 eller 6 kw värmare från balboa
- Filterbehållare och filterbollar
- Pump och display från balboa
- Fyra meter slang och anslutningar till plastinsatsen
- Anslutningar för att koppla värmare, filter och pump
- Avstängningsventiler
- Hålsåg


Köp till tillbehör

Välj bland ett brett urval till din pool.
tillbehor_bild

Leverans av pool, isolering och samtliga tillbehör utom värmare och pump kan ske tidigast vecka 29.

Balboas pump och värmare är dessvärre försenade och beräknas komma hem igen i Augusti, vid beställning så dellevereras detta efter leverans av pool och andra tillbehör så inbyggnation kan på börjas. Det går även att byta till pahlens pump och värmare och detta kan då skickas tillsammans med poolen, vill ni ha pahlens produkter så lämna en kommentar till kundtjänst.


Beskrivning

Terasspoolen Prime är den perfekta kombinationen av badtunna och pool. Unik design med en upphöjd sittdel.
Detta är ett komplett terrasspaket med allt du behöver för en eluppvärmd spaupplevelse inbyggd i din uteplats året runt.

Tack vare den medföljande displayen så kan du enkelt ställa in vilken temperatur du önskar. Du ställer även in reningscyklerna när det passar dig, på så sätt går pumpen endast när vattenet behöver värmas eller renas vilket ger en låg driftkostnad. 

Vi har valt att skicka med filterbollar till våra terrasspoolspaket för du på så sätt slipper backspolningen av filtret helt. När man backspolar filtret töms poolen på en hel del vatten, vilket speciellt på vintern kan vara opraktiskt. Våra filter är dock anpassade även för backspolning så filtermedia av sand eller glas kan användas om man föredrar detta. 

Plastinsatsen

Plasten rotationsgjuts i en slitstark, underhållsfri och UV-beständig polytetenplast. Plasten är näst intill oförstörbar och har en beräknad livslängd på mer än 40 år. Plasten tål värme på upp till 130 grader och ner till -50 grader. Den är miljövänlig och helt återvinningsbar.

Våra insatser går att få i vacker mörk eller ljus grå med steneffekt, steneffekten gör att smuts och sjövatten inte syns lika mycket i badtunnan. Insatsen rengörs väldigt enkelt med en trasa med vatten och eventuellt lite milt rengöringsmedel.

Ryggstödet är lutande och sitthöjden 35 cm framtagen för en skön sitt komfort under långa badningar. Plasten är helt genomfärgad och det finns ingen risk för färgsläpp, blåsor eller materialskiktning.

Isolerade locket


Det isolerad locket gör att uppvärmningstiden förkortas avsevärt, den gör också att värmen hålls kvar i vattnet mycket längre jämfört med plastlock eller inget lock.

Locket är formatsytt till terrasspoolen, med en kärna av kraftig isolering för att hålla värmen kvar i terrasspoolen även under dom kalla vintrarna. Locken är förstärkt och klädd i fin grå vinyl. Locket är vikbart på mitten vilket gör locket smidigt och lätt att lyfta av.

Locket har fyra band med tillhörande fästen och lås, låsen har en tvåsiffrig kodlåsning. Låset och fästen monteras med medföljande skruvar.

Isolerpaket


Hur väl du isolerar får stor betydelse på uppvärmningskostnaden.

Vi rekommenderar vårat färdiga isoleringspaket. Isoleringen är tillverkad i EPS cellplast S200 och har ett bättre isolervärde än traditionell cellplast som du hittar på de flesta byggmarknader. Isoleringen är 90 mm tjock . Paketen kommer i färdigskurna bitar som monteras ihop som ett stort pussel på under en timme. Med isoleringspaket behöver du inte bygga något ytterligare stöd för poolen, det enda som krävs är ett plant och stadigt underlag.

 

Alternativt bygger du ett stöd i trä, lecasten eller liknande som du isolerar själv. Ritning och instruktionsfilm på hur detta kan göras finns länkat på denna sida.

 

Teknisk specifikation
- Plats för 5-7 personer
- Ytterdiameter 179 centimeter
- Volym ca 1200 liter
- Vikt ca 60 kg

Räntefri delbetalning 24 månader via Svea ekonomi från 871 kr/mån.


Video: Så enkelt monteras det färdiga isoleringspaketet:
Video:Montering av filter och värmare 3 Kw:
Video:Montering av filter och värmare 6 Kw:
Video: Så bygger du bottenstommen i trä:
Video: Så isolerar du terrasspoolen och bottenstommen i trä:


Ritning på terrasspoolen
Ritning på isoleringen bottenstomme och väggar i EPS
Ritning på bottenstomme i trä
BruksanvisningBetala efter badtunnan är levererad
Maila oss. vi svarar snabbt!
Ring oss direkt 026-10 30 28
Terasspool - Prime Eluppvärmd
Terasspool - Prime Eluppvärmd
Terasspool - Prime Eluppvärmd
Terasspool - Prime Eluppvärmd

Kampanjvara

Kampanj:
Antal:
0
Kampanjstart:
Kampanjstopp: