Badtunnor / Vedeldade badtunnor

Vedeldade badtunnor - en sprakande favorit

Att lyssna till björkved som knastrar och sprakar i en kamin fyller sinnena med ro och stillhet. Tillsammans med goda vänner i en vedeldad badtunna under stjärnorna – det är avkoppling, umgänge och naturupplevelse i ett.

Vi tillverkar vedeldade badtunnor för maximal njutning, energieffektivitet och livslängd. Alla delar, från plastinsats och utrustning till träpanel och kamin, är gjorda för att hålla och ge dig en maximal upplevelse av heta utebad året om.

Bada till knastret av björkved och skratt

Livet är för kort för att inte njuta även i vardagen. I en snabbuppvärmd utepool kan du umgås med vänner och familj utomhus under hela året. Vare sig det är en krispig vårkväll, en mörk hösteftermiddag eller en riktigt kall vinternatt. Om sommaren går det även att svalka sig i badtunnan dagtid, för att sedan hetta upp vattnet lagom till skymningen.

• Svensktillverkat för att tåla det hårda nordiska klimatet.
• Du behöver ingen el till pumpar och kan placera badtunnan där du vill.
• Våra utebad är anpassade för att ge maximal komfort för långa sittningar.
• Kaminen ser snabbt till att värma vattnet – även under kalla vintern.
• Med ved i kaminen och vatten i tunnan har du snart ett bad redo.

Tänd en brasa med björkved och låt elden göra jobbet med att värma upp vattnet till perfekta 38 grader. Börja ditt nya liv med oss – köp en vedeldad badtunna och titta upp mot stjärnorna på himlen lite oftare, tillsammans med de du tycker om allra mest.

Olika storlekar på våra vedeldade badtunnor

Oavsett om du vill ha en större eller mindre vedeldad badtunna hittar du rätt i vårt sortiment av egentillverkade utepooler. Du kan inte bara välja storlek, utan även välja mellan olika färger på plastinsats och träpanel runt tunnan. Är det en klassisk rund, vedeldad tunna du är ute efter? Eller snarare en åttkantig, större variant? Vi har alla möjliga former och storlekar att välja på.

• Classic – en rund klassiker i vår design med plats för 4–6 personer.
• Comfort – tillverkad för maximal komfort och har plats för 6–8 personer.
• Grand – större badtunna med utvändig kamin och plats för 8–10 personer.

Alla våra vedeldade badtunnor kan med enkelhet placeras i din trädgård, vid en sjönära stuga eller bredvid ett fritidshus uppe i fjällen. Varför inte under träd eller på en klippavsats med utsikt över havet? Det är bara din fantasi som sätter gränserna.

Enkelt underhåll av utebadet

Vi har gjort våra vedeldade utepooler så hållbara och underhållsfria som möjligt, med noga val av material och behandlingar. Men det finns alltid sätt för dig att ge din tunna en längre livslängd utan komplikationer.

• Behandla din träpanel minst en gång om året med oljelasyr, antingen i en liknande kulör eller med transparent lasyr.
• Rengör plastinsats vid behov med en mjuk trasa och milt rengöringsmedel.
• Vi har tre olika varianter av kaminer till vedeldade badtunnan. Den utvändiga, den invändiga och den som är integrerad. Se till att aska ur regelbundet med askspade eller grovdammsugare.

Med vår höga tillverkningskvalitet och ditt eget ansvar av underhåll och regelbunden skötsel kan du njuta länge av din vedeldade badtunna. Bada med vänner och familj, år efter år – vinter, vår, sommar och höst.
Badtunnan - Classic
Vår mest populära badtunna, tillverkad i
Sverige, levererad direkt till dörren.
fr. 20900 kr
Badtunnan - Comfort
Badtunnan Comfort placeras enkelt
och smidigt i din trädgård.
fr. 23900 kr
Badtunnan - Grand
Badtunnan där hela familjen får plats
fr. 24900 kr
Badtunnan - Prime
unik design med
upphöjd sittdel
fr. 21900 kr

Elda som proffsen

Nedan kommer svaren på frågorna som gör att du kommer vara redo att elda som proffsen direkt från start.

Invändig eller extern kamin?

Vilken kamin är bäst egentligen?