Badtunnor

Badtunnor – för nordiskt klimat

Vill du kunna ta ett rykande hett utebad året om? Då är en av våra högkvalitativa badtunnor något för dig, tillverkade i egen regi för det svenska klimatet. Vi gör snabba leveranser och har alltid trygga köp. 

Du kan placera ditt nya utebad i stort sett var som helst, i trädgård, vid fjällstugan eller vid det havsnära fritidshuset. Det är bara att fylla på med vatten, vänner och värme. Ved som knastrar i kaminen, doften av snö i luften och en fullmåne på himlen – det är allt du behöver för en härlig kväll. 

Välj mellan våra olika badtunnor


Vårt sortiment av egentillverkade utebad innehåller badtunnor i flera olika storlekar, former och färger. Dessutom finns det många alternativ på utrustning och tillbehör som gör att du kan få utepoolen personlig, helt anpassad efter dig.

• Välj mellan flera färgalternativ på träpanelen.
• Bestäm färg på plastinsatsen i utebadet.
• Välj om du ska ha vedeldat eller gasolvärme.
• Isolering till tunnan finns att välja till.
• Välj mellan modeller som Comfort, Grand, Classic eller Town.

Det ska inte bara vara skönt att glida ner i det varma vattnet efter en lång dag, med vänner och familj – det ska även kännas helt rätt när det kommer till utrustning och tillbehör. I vår webbshop hittar du allt från undervattensbelysning och reningsverk till kamintillbehör, trappor och hyllor. Det går att göra badtunnor hur utrustade som helst, något som ökar både tillfredsställelsen och användningen av utebadet.

Anpassade för det nordiska klimatet


Om du vill ha kvar vattnet en längre tid i utebadet är ett gott råd att isolera, inte minst för vintertid. Träpanelen isolerar bra i sig själv och botten på våra badtunnor är heltäckande för bästa isolerande effekt. Ska du bada mycket vintertid kan vi även erbjuda tilläggs isolering, råd fråga gärna oss om detta är ett bra alternativ för dig. 

Den största delen av värmen stiger uppåt, och där kan du minska värmeförlusten  genom att ha ett isolerande lock. Ett lock är även perfekt för att korta uppvärmningstiden och skyddar mot löv och smuts som annars lätt faller ner i poolen. 


Leverans hem till dig


Vi tillverkar både badtunnor och flera av tillbehören i vår butik i Gävle. Hos oss kan du hämta din tunna eller få den hemlevererad med Schenker. All leveranstid som anges är utleveranstider från vår butik till fraktbolaget. Vi har flera betalningsalternativ och ångerrätt på alla våra varor.

• Du får hem din vara och kan sedan betala i lugn och ro.
• Dela upp betalningen räntefritt eller betala med faktura, kort eller Swish.
• Du har alltid rätt att ångra ditt köp, i upp till 15 dagar efter köpet.

Vi vet att våra badtunnor håller, för vi tillverkar allt själva med kvalitet ner i minsta detalj. Det gör även att vi kan erbjuda generösa garantier med tre år på plastinsatserna och två år på kaminerna, förutsatt att badtunnan använts rätt och inte påverkats av yttre orsaker. 

Sätt guldkant på din tillvaro tillsammans med oss på Svenska Badtunnor – beställ en av våra badtunnor och förbered dig på badupplevelser under stjärnorna många år framöver.

Badkar - Brilliant
Snabbuppvärmt badkar för två.
Badkar - Nobel
Stämningsfullt och snabbuppvärmt utomhusbadkar.
fr. 24900 kr
Badtunnan - Classic
Vardagsbad utan gränser
fr. 20900 kr
Badtunnan - Comfort
Bada bekvämt
fr. 23900 kr
Badtunnan - Easy
Bekväm badupplevelse
fr. 21900 kr
Badtunnan - Grand
För hela familjen
fr. 24900 kr
Badtunnan - Prime
En nygammal modell
fr. 21900 kr
Badtunnan - Town
Citypoolen för alla
fr. 24900 kr