Badtunna Town – Badkar för två – Svenska Badtunnor AB

Badtunnan - Town

Citypoolen för alla

fr. 24900 kr

Färg på insatsenLjus insatsMörk insats
IsoleringNej tackIsoleradstomme

Badtunnan - Town i gruppen Badtunnor / Gasoleldade badtunnor hos Svenska Badtunnor AB (BT014)

Medföljande utrustning

- Plastinsats i hygienisk polytenplast.
- 36 kw Gasolvärmare.
- Monteringsvagn till gasolvärmaren.
- Pump och kopplingar till gasolvärmare.
- Oljelasyrbehandlad träpanel.
- Stabilt underrede.
- Monterat avlopp.

Köp till tillbehör

Välj bland ett brett urval till din tunna.
tillbehor_bild
Leveranstid ca 4 veckor

Badtunna Town är en gasoluppvärmd, stor badtunna där alla du tycker om får plats. Här kan 8–10 personer sitta och tillsammans njuta av det behagliga vattnet, det trevliga sällskapet och atmosfären i luften. Perfekt för hela familjen, kompisgänget eller arbetskamraterna på en avslappnad after work. Bada året runt och få mer tid utomhus än någonsin förr, i det varma, välkomnande vattnet.

Här får alla plats

Den stora fördelen med badtunna Town är att alla får plats – nästan en hel stad, som namnet indikerar. Nej, inte exakt så många, men däremot upp till 8–10 personer. Det gör att du kan bjuda över hela kompisgänget, familjen med respektive eller varför inte låta barnen ha poolparty med sina vänner och klasskompisar? Det enda du behöver göra är att fylla upp tunnan med vatten och vrida på gasolvärmaren så värms vattnet snart upp. Sätt på det isolerande locket över tunnan, då går uppvärmningen snabbare. 38 grader är en perfekt temperatur att glida ner i, oavsett årstid.

Perfekt i tät bebyggelse

Den stora tunnan gör sig utmärkt i ett tätbebyggt grannskap med trädgårdar och hus intill varandra. Eftersom badtunnan värms upp med gasol behövs ingen vedeldning och uppvärmningen är helt fri från rök och röklukt.

Enkel uppvärmning utan rök

Du drar bara fram den specialanpassade gasolvagnen med gasoltub och vrider på reglaget för att starta igång uppvärmningen. För att komma upp i behagliga 38 grader går det åt ungefär 4–5 kg gasol, även om det givetvis beror på starttemperatur. Vattnet är varmare en sommarkväll än en vinterkväll till exempel. Gasolvärmaren är på 36 kW och är CE-märkt. Den är enkel, effektiv och framförallt säker att använda.

Fördelar med badtunna Town:

1. Plats för hela familjen, vännerna och arbetskamrater på after work.
2. Snabbuppvärmd trots sin storlek genom smart gasolvärmare på hjul.
3. Ingen rök vid uppvärmning gör badtunnan perfekt för tätbebyggelse. Förutom de ovan nämnda fördelarna är även badtunnan Town miljövänlig och hållbar, för badande genom åren långt in i framtiden.

Hygienisk och hållbar

Badtunna Town är flera olika av varandra beroende delar. Dels är plasten hygienisk polyetenplast som håller i över 40 år samtidigt som materialet är både återvinningsbart och nästintill oförstörbart. Insatsen går att välja i ljusgrå och mörkgrå, färger som inte åldras och som dessutom gör eventuell smuts svårare att se. Panelen är oljelasyrbehandlad för att hålla länge och åldras vackert genom åren. Underredet är stabilt och till badtunnan finns även ett monterat avlopp.

Snabbt ren med trasa

Det är väldigt enkelt att rengöra plastinsatsen. Det enda du behöver är en trasa, lite ljummet vatten och ett valfritt milt rengöringsmedel. Torka av och sedan är du klar.

Hoppa i!

Funderar du på att investera i en badtunna för hela familjen? Då är badtunna Town helt rätt val. Förutom den stilfulla designen som passar in var du än väljer att placera tunnan, är den bekvämt utformad för långa sittningar – genom alla vackra årstider.
Teknisk fakta

- Plats för 8-10 personer
- Vikt 180 kg
- Ytterdiameter 193 cm
- Volym ca 1800 liter
- Sitthöjd på hela 37 cm

Räntefri delbetalning 24 månader via Svea Ekonomi från 1038kr/mån.

Bruksanvisning
Ritning

Betala efter badtunnan är levererad
Maila oss. vi svarar snabbt!
Ring oss direkt 026-10 30 28
Badtunnan - Town
Badtunnan - Town
Badtunnan - Town
Badtunnan - Town
Badtunnan - Town

Kampanjvara

Kampanj:
Antal:
0
Kampanjstart:
Kampanjstopp: