Vår stora badtunna Grand har tack vare sin utvändiga kamin maxi

Badtunnan - Grand

Badtunnan där hela familjen får plats

fr. 24900 kr

IsoleringNej tackIsoleradstomme
Färg på insatsenLjus insatsMörk insats

Badtunnan - Grand i gruppen Badtunnor / Vedeldade badtunnor hos Svenska Badtunnor AB (BT009)

Medföljande utrustning

- Plastinsats i hygienisk polytenplast
- Extern kamin i aluminium
- Två meter rökrör
- Oljelasyrbehandlad träpanel
- Stabilt underrede
- Monterat avlopp

Köp till tillbehör

Välj bland ett brett urval till din tunna.
tillbehor_bild

Beskrivning

Vår stora badtunna Grand har tack vare sin utvändiga kamin maximalt antal sittplatser.
Placeras lätt och smidigt i din trädgård.

Kaminen

Vår helt nya egen tillverkade externa kamin, framtagen av oss på Svenska Badtunnor efter över 16 års kamin tillverkning, är en av dom effektivaste på marknaden.
Kaminen har tre genomströmningsrör i övre kant, strategiskt placerade för maximal värme upptagnings förmåga. Kaminen är tillverkad i marinaluminium då dess värmelendningsförmåga är överlägsen. Kaminen är pulverlackad för en slutfinish utöver det vanliga.

Tredelat roster gör att luften kommer hela vägen in i kaminen. Kaminluckan lyfts enkelt av och på utan gångjärn. Hela kaminen är vattenmantlad. Dräneringsplugg för enkel vatten tömmning av kaminen samt en smidig askspade för tömningen av askan. Två meter högblankt rostfritt rökrör ingår för maximalt drag i kaminen.

Plastinsatsen

Plasten rotationsgjuts i en slitstark, underhållsfri och UV-beständig polytetenplast. Plasten är näst intill oförstörbar och har en beräknad livslängd på mer än 40 år. Plasten tål värme på upp till 130 grader och ner till -50 grader. Den är miljövänlig och helt återvinningsbar.

Våra insatser går att få i vacker mörk eller ljus grå med steneffekt, steneffekten gör att smuts och sjövatten inte syns lika mycket i badtunnan. Insatsen rengörs väldigt enkelt med en trasa med vatten och eventuellt lite milt rengöringsmedel.

Ryggstödet är lutande och sitthöjden på hela 37 cm framtagen för en skön sitt komfort under långa badningar. Plasten är helt genomfärgad och det finns ingen risk för färgsläpp, blåsor eller materialskiktning.

Trästommen

Alla våra badtunnor har en heltäckande botten tillverkad i spontad gran. Att botten är heltäckt gör att kylan inte tar sig in lika lätt och värmen håller sig kvar längre vilket förkortar uppvärmningstiden och förbättrar varmhållningseffekten betydligt.
Bottenstommen står på fem tryckimpregnerad reglar vilket gör att badtunnan kan ställas direkt på marken så länge det är plant och stabilt.

Varje panelbit är oljelasyrbehandlad innan montering. Detta gör vi för att ge ett bra skydd mot det svenska klimatet. Badtunnan är helt monterad inifrån vilket gör att det inte finns någon synlig skruv på utsidan av badtunnan. Hörnen är specialfrästa med spont och not för att få en stabil och snygg konstruktion.

Vi är en av få tillverkande badtunneföretag i Sverige vilket gör att vi kan garantera en extremt hög svensk kvalitet på våra produkter.
Teknisk fakta

- Plats för 8-10 personer
- Vikt 180 kg
- Ytterdiameter 192 cm
- Volym ca 1400 liter
- Sitthöjd på hela 37 cm

Räntefri delbetalning 24 månader via Svea Ekonomi från 1038kr/mån.

Bruksanvisning
Ritning

Betala efter badtunnan är levererad
Maila oss. vi svarar snabbt!
Ring oss direkt 026-10 30 28
Badtunnan - Grand
Badtunnan - Grand
Badtunnan - Grand
Badtunnan - Grand
Badtunnan - Grand
Badtunnan - Grand
Badtunnan - Grand

Kampanjvara

Kampanj:
Antal:
0
Kampanjstart:
Kampanjstopp: