Badtunnan - Easy

Badtunnan - Easy

Bekväm badupplevelse

21900 kr

Designa din badtunna

IsoleringNej tackIsoleradstomme
Färg på insatsenLjus insatsMörk insats
Färg på panelenSvart panelBrun panelGrå panel

Badtunnan - Easy i gruppen Badtunnor / Gasoleldade badtunnor hos Svenska Badtunnor AB (BT050)

Medföljande utrustning

- Plastinsats i hygienisk polytenplast.
- 36 kw Gasolvärmare.
- Monteringsvagn till gasolvärmaren.
- Pump och kopplingar till gasolvärmare.
- Oljelasyrbehandlad träpanel.
- Stabilt underrede.
- Monterat avlopp.
- Rostfira band

Köp till tillbehör

Välj bland ett brett urval till din tunna.
tillbehor_bild
Leveranstid ca 4 veckor

Hur vore det om du kunde ta det bästa från gamla tider och kombinera det med dagens moderna nytänk när det gäller utebad? Nu kan du det – vår badtunna Easy har den klassiska designen av en badtunna men med uppdaterade egenskaper och finesser. Perfekt för dig som vill ha det bästa av två världar att placera ute i skärgården, på torpet eller i trädgården i ett tätbebyggt område.

Klassisk design – bekvämare badupplevelse

Badtunna Easy är utformad på ett sätt som prioriterar enkelheten. Tunnan levereras med en inbyggd upphöjning som antingen kan användas som extra sittplats eller som ett trappsteg för att lättare ta sig i och ur badtunnan. Den yttre träpanelen finns i tre färger att välja mellan.Det enda du behöver göra är att fylla upp tunnan med vatten och vrida på gasolvärmaren så värms vattnet snart upp. Sätt på det isolerande locket över tunnan, då går uppvärmningen snabbare. 38 grader är en perfekt temperatur att glida ner i, oavsett årstid.

Perfekt i tät bebyggelse

Badtunna Easy gör sig utmärkt i ett tätbebyggt grannskap med trädgårdar och hus intill varandra. Eftersom badtunnan värms upp med gasol behövs ingen vedeldning och uppvärmningen är helt fri från rök och röklukt.

Enkel uppvärmning utan rök

Du drar bara fram den specialanpassade gasolvagnen med gasoltub och vrider på reglaget för att starta igång uppvärmningen. För att komma upp i behagliga 38 grader går det åt ungefär 4–5 kg gasol, även om det givetvis beror på starttemperatur. Vattnet är varmare en sommarkväll än en vinterkväll till exempel. Gasolvärmaren är på 36 kW och är CE-märkt. Den är enkel, effektiv och framförallt säker att använda.

Hygienisk och hållbar

Badtunna Easy är flera olika av varandra beroende delar. Dels är plasten hygienisk polyetenplast som håller i över 40 år samtidigt som materialet är både återvinningsbart och nästintill oförstörbart. Insatsen går att välja i ljusgrå och mörkgrå, färger som inte åldras och som dessutom gör eventuell smuts svårare att se. Panelen är oljelasyrbehandlad för att hålla länge och åldras vackert genom åren. Underredet är stabilt och till badtunnan finns även ett monterat avlopp.

Snabbt ren med trasa

Det är väldigt enkelt att rengöra plastinsatsen. Det enda du behöver är en trasa, lite ljummet vatten och ett valfritt milt rengöringsmedel. Torka av och sedan är du klar.

Bada i klassisk lyxkänsla

I badtunna Easy kan du ta romantiska och avkopplande bad under bar himmel och få den där extra lyxkänslan på klassiskt vis. Placera tunnan på ett trädäck för utsiktens skull, nere vid vattnets rand och möt solnedgången, eller i en skogsglänta och hör trädens sus. Trätunnan ger även liv åt din trädgård och blir en snygg detalj ute i det gröna eller när snön faller under vintern. Spontana bad eller planerade badkvällar spelar ingen roll – badtunnan Easy rymmer 4-6 personer så att du kan njuta i sällskap eller helt ensam.

Teknisk specifikation

- Plats för 5-7 personer
- Ytterdiameter på 179 cm
- Sitthöjd på 31 cm för högsta komfort
- Volym ca 1450 liter
- Vikt ca 130kg

Räntefri delbetalning 24 månader via Svea Ekonomi från 913kr/mån.


Bruksanvisning
Betala efter badtunnan är levererad
Maila oss. vi svarar snabbt!
Ring oss direkt 026-10 30 28
Badtunnan - Easy
Badtunnan - Easy
Badtunnan - Easy

Kampanjvara

Kampanj:
Antal:
0
Kampanjstart:
Kampanjstopp: