Badtunna Comfort placeras enkelt och smidigt i din trädgård. C

Badtunnan - Comfort

Badtunnan Comfort placeras enkelt
och smidigt i din trädgård.

fr. 23900 kr

Färg på insatsenMörk insatsLjus insats
IsoleringNej tackIsoleradstomme

Badtunnan - Comfort i gruppen Badtunnor / Vedeldade badtunnor hos Svenska Badtunnor AB (BT001)

Medföljande utrustning

- Plastinsats i hygienisk polytenplast
- Högeffektiv kamin i marinaluminium
- Två meter rostfritt rökrör
- Stilfullt kaminskydd i högblankt rostfritt stål
- Oljelasyrbehandlad träpanel
- Stabilt underrede
- Monterat avlopp

- Levereras färdig att bada i.

Köp till tillbehör

Välj bland ett brett urval till din tunna.
tillbehor_bild

Beskrivning

Badtunnan Comfort placeras enkelt och smidigt i din trädgård. Comfort levereras med en
högeffektiv och väldesignad invändig kamin framtagen av oss på Svenska badtunnor för
att förkorta uppvärmningstiden och maximera antalet sittplatser i badtunnan.

Kaminen

Vår interna kamin är designad och tillverkad av oss på Svenska Badtunnor. Tack vare den triangelformade designen möjlig gör det fler sittplatser i badtunnan. Kaminskyddet är tillverkat i högblankt rostfritt med en slimmad design som gör att du kan sitta mot skyddet utan riskera att bränna dig. Det rostfria skyddet är inte bara snyggt utan rengörs betydligt enklare jämför med traditionellt träskydd där det gärna bildas bakterier.

Kaminen har dubbla genomströmningsrör på den varmaste delen i kaminen för att ta till vara på all värme som annars försvinner genom rökröret. Två meter högblankt rostfritt rökrör ingår för att kunna ge bästa draget i kaminen.

Marinaluminium håller för saltvatten men kloranvänding rekomenderas inte då kloret äter upp aluminum och livslängden på kaminen förkortas, använd istället ett klorfritt desinfektions medel i badtunnan.

Plastinsatsen

Plasten rotationsgjuts i en slitstark, underhållsfri och UV-beständig polytetenplast. Plasten är näst intill oförstörbar och har en beräknad livslängd på mer än 40 år. Plasten tål värme på upp till 130 grader och ner till -50 grader. Den är miljövänlig och helt återvinningsbar.

Våra insatser går att få i vacker mörk eller ljus grå med steneffekt, steneffekten gör att smuts och sjövatten inte syns lika mycket i badtunnan. Insatsen rengörs väldigt enkelt med en trasa med vatten och eventuellt lite milt rengöringsmedel.

Ryggstödet är lutande och sitthöjden på hela 37 cm framtagen för en skön sitt komfort under långa badningar. Plasten är helt genomfärgad och det finns ingen risk för färgsläpp, blåsor eller materialskiktning.

Trästommen

Alla våra badtunnor har en heltäckande botten tillverkad i spontad gran. Att botten är heltäckt gör att kylan inte tar sig in lika lätt och värmen håller sig kvar längre vilket förkortar uppvärmningstiden och förbättrar varmhållningseffekten betydligt.
Bottenstommen står på fem tryckimpregnerad reglar vilket gör att badtunnan kan ställas direkt på marken så länge det är plant och stabilt.

Varje panelbit är oljelasyrbehandlad innan montering. Detta gör vi för att ge ett bra skydd mot det svenska klimatet. Badtunnan är helt monterad inifrån vilket gör att det inte finns någon synlig skruv på utsidan av badtunnan. Hörnen är specialfrästa med spont och not för att få en stabil och snygg konstruktion.

Vi är en av få tillverkande badtunneföretag i Sverige vilket gör att vi kan garantera en extremt hög svensk kvalitet på våra produkter.

Teknisk specifikation

- Plats för 6-8 personer
- Ytterdiameter på 193 cm
- Sitthöjd på 37 cm för högsta komfort
- Volym ca 1400 liter
- Vikt ca 150 kg

Räntefri delbetalning 24 månader via Svea Ekonomi från 996 kr/mån

Bruksanvisning
Ritning

Betala efter badtunnan är levererad
Maila oss. vi svarar snabbt!
Ring oss direkt 026-10 30 28
Badtunnan - Comfort
Badtunnan - Comfort
Badtunnan - Comfort
Badtunnan - Comfort
Badtunnan - Comfort
Badtunnan - Comfort
Badtunnan - Comfort

Kampanjvara

Kampanj:
Antal:
0
Kampanjstart:
Kampanjstopp: