Pool utomhus | Ta del av våra tips | Svenska Badtunnor

Pool utomhus

Förena nytta med nöje med en pool utomhus i trädgården eller på uteplatsen. För den praktiskt lagda erbjuder vi kompletta poolpaket för en utomhuspool. En pool utomhus garanterar mer livs- och badglädje och en förlängd badsäsong. Olika pooler utomhus passar bättre beroende på vilken typ av tomt du har.

Vill du satsa på en pool utomhus året runt eller bara under den varmare säsongen? Välj bland våra spabad, badtunnor och swimming pooler av hög kvalitet och en smidig installering som du kan göra själv.

 

Unika pooler som passar dig

En pool är inte bara förenad med avkoppling, lek och njutning, den ska även passa dina behov som handen i handsken. En pool utomhus ska även vara extra välisolerad och ha en pålitlig konstruktion samt kunna användas oftare och gärna av flera personer samtidigt. På samma gång ska poolen fungera och smälta in på din tomt.

På Svenska Badtunnor har vi tänkt på allt som krävs för ett felfritt och komplett poolbygge utomhus. Vi erbjuder ett prisvärt men toppklassigt alternativ för dig som inte räds att bygga din egen pool utomhus.

TIPS! Du kan även köpa våra modeller av spabad och badtunnor som komplement eller förstahandsval.

Att tänka på

När du vill ha en pool utomhus måste du lägga mer vikt vid vissa faktorer.

- Tomtens läge
- Eventuella sluttningar
- Uppvärmning
- Poolisolering
- Reningssystem
- Poolens form och storlek

Fundera främst ut vilka förutsättningar din tomt eller trädgård har samt hur mycket yta du vill avlägga till din pool. Sedan kan du börja tänka på vilken storlek av våra sex olika poolmått som finns.

Välj din egen pool utomhus

Svenska Badtunnor har pooler utomhus i olika utföranden, storlekar och prisklasser. Du kan välja mellan 6 olika poolstorlekar med betonggjutna poolstommar som isolerar väl och håller länge.

Uppvärmning av pool utomhus

En av de viktigaste aspekterna att ha med i åtanke när du vill ha en pool på tomten är uppvärmningssystemet. Idag bör du ta hänsyn till miljön och energikostnaderna och då finns det flera alternativ för att hålla din pool varm och skön.

- Poolvärmepumpar
- Solfångare
- Elvärmare
- Pooltak

Om du vill vara riktigt miljövänlig och energieffektiv är poolvärmepump eller solfångare de bästa alternativen medan en elvärmare ofta är dyrare trots att uppvärmningen går snabbare.

Färdiga poolpaket hos Svenska Badtunnor

Bygg din egen pool utomhus genom att köpa våra färdiga och prisvärda poolpaket till hög kvalitet. Behöver du tips inför köpet? Kika på vår poolguide här!