Badkar Brilliant – Badkar för två – Svenska Badtunnor AB

Badkar - Brilliant

Snabbuppvärmt badkar för två.

24900 kr

Designa din badtunna

ModellStandard

Badkar - Brilliant i gruppen Badtunnor / Gasoleldade badtunnor hos Svenska Badtunnor AB (BT501)

Medföljande utrustning

- Plastinsats i hygienisk polytenplast.
- Gasolvärmare 36 kw
- Vagn till gasolvärmaren.
- Isolerat lock.
- Järnvitrol behandlad timmerpanel.
- Stabilt underrede.
- Monterat avlopp.

Köp till tillbehör

Välj bland ett brett urval till ditt badkar.
tillbehor_bild
Brilliant är ett vackert utebadkar perfekt för två personer. Det är snabbuppvärmt, går att placera var som helst och har en timrad, rustik fasad som skapar en tidlös känsla. Glid ner i det varma vattnet med den du tycker om mest – beskåda stjärnhimlen och känn hur avkopplande det är att bara få vara. Sitt länge och sitt bekvämt i Brilliant, den sköna badtunnan för två.

Redo för bad?

Ett gasoluppvärmt mindre badkar värms upp snabbt. Det enda du behöver göra är att fylla på med vatten och sedan trycka på en knapp – sedan värms vattnet upp till en skön badtemperatur och du kan hoppa i. Eftersom du använder gasol är uppvärmningen helt rökfri och du slipper helt oroa dig för att grannar störs. När du köper Brilliant badkar ingår gasolvärmare, monteringsvagn på hjul och alla nödvändiga tillbehör, det du behöver köpa till själv är en gasoltub.

Tar minimalt med utrymme

Badtunnor för två tar givetvis betydligt mindre plats än en badtunna för ett helt kompisgäng. Men det går inte att betona storleken nog – badkar Brilliant är smidig även när det kommer till placering. Med sin rektangulära form tar badkaret liten plats oavsett om det står på ett trädäck eller någonstans i trädgården. Placera ditt kärleksbadkar vid fjällstugan, fritidshuset vid havet eller på uteplatsen hemma. Det enda du behöver ha i åtanke är att underlaget behöver vara plant och jämnt. Sedan är det fritt fram att bada utomhus under årets alla årstider!

Fördelar med badkar Brilliant:

1. Värms upp snabbt och utan rök
2. Utformad för bästa komfort vid långa sittningar
3. Placera ditt utebadkar var du vill Glid ner i det sköna, varma vattnet lagom till solnedgången och se till att ha en bricka med tilltugg och dryck nära till hands.

Tillverkad i miljövänliga material

Med huggen och grov timmerfasad framtagen av Knutex timmerfasader har badkar Brilliant en klassisk känsla utan bäst före datum. Träet är behandlat med järnvitrol vilket ger panelen en grå, smakfull kulör med tidens gång.

Värmehållningseffekt

Botten på badtunnan är tillverkad spontad gran som håller ute kyla och låter värmen vara kvar längre. Det förkortar uppvärmningstiden och förbättrar vattnets varmhållning. Vill du att uppvärmningen ska gå betydligt fortare kan du dessutom se till att använda det isolerande locket när du satt igång gasolvärmaren. Förutom att vattnet värms utan energiförluster håller även värmen sig kvar längre i vattnet med locket på, redo att tas av för bad när det passar dig. Det isolerade locket är formsytt till tunnan och fungerar optimalt även under kallaste vintern, samtidigt som det håller löv och smuts borta från badkaret när det inte används.

Underhållsfritt och UV-beständigt

Polyetenplasten i insatsen är helt underhållsfri och UV-beständig samtidigt som materialet är i princip oförstörbart. Livslängden på plastinsatsen är över 40 år, vilket gör att du kan använda din badtunna en lång tid framåt. Det gör köpet av badkaret till en stor investering i din livskvalitet. Givetvis är plasten både miljövänlig och återvinningsbar. Steneffekten gör att eventuella avlagringar med smuts inte syns. Rengör enkelt med en vanlig trasa, lite vatten och milt rengöringsmedel vid behov.

Tänd ljus och bada

För att göra badstunden så romantisk och härlig som möjligt är rådet att investera i en vattentät högtalare med bluetooth att spela skön musik på i natten. Glöm heller inte att tända värmeljus att placera i lyktor runt badkaret. Tillsammans med god dryck, jordgubbar och annat tilltugg – samt din favoritperson, blir badet till en oförglömlig stund.

Teknisk specifikation

- Plats för 2 vuxna och 2 barn.
- Yttermått 193 x 93 cm
- Höjd 63 cm
- Volym ca 600 liter
- Vikt ca 80 kg

Räntefri delbetalning 24 månader via Svea Ekonomi från 871kr/mån.Ritning
Bruksanvisning

Betala efter badtunnan är levererad
Maila oss. vi svarar snabbt!
Ring oss direkt 026-10 30 28

 

Badkar - Brilliant
Badkar - Brilliant
Badkar - Brilliant
Badkar - Brilliant
Badkar - Brilliant
Badkar - Brilliant

Kampanjvara

Kampanj:
Antal:
0
Kampanjstart:
Kampanjstopp: