skip to Main Content
Fri frakt | Snabba leveranser | Räntefri delbetalning Svensktillverkade för det nordiska klimatet Kundservice

Har du speciella idéer på storlek eller trappa så kontakta oss och prata med våran pooldesigner. Vi tillverkar thermoblocken själva och det finns därför ingen modell vi inte kan erbjuda.

Det är bara fantasin som sätter gränserna!

Poolpaket med thermopool stomme – en högkvalitativ lösning för din pool

När du vill installera en pool i trädgården är det viktigt att välja en lösning som är både hållbar och kvalitativ. På Svenska badtunnor har vi tagit fram poolpaket med thermopool stomme som är tillverkade och designade av oss själva. Oavsett vilket paket du väljer får du en stabil och lättmonterad stomme i thermoblock, så du kan enkelt bygga poolen själv eller anlita en lokalmontör.

Våra thermoblock är designade med en bredare isolering än andra alternativ på marknaden, vilket gör att du behöver mindre betong och armering för att få en stomme med samma styrka. Dessutom innebär det att du får ett överlägset isolervärde och lägre kostnad. I poolpaketen ingår även färdiga kantelement och isolering till din platta, så du kan vara säker på att du får en ordentligt isolerad och stabil stomme som håller länge.

Överlägsna fördelar hos i poolpaket med våran thermostomme

  • Det går åt mindre betong jämfört andra system
  • Mindre armering i väggarna
  • Samma bibehållen styrka i väggarna

Skapa den perfekta platsen för din pool med våra poolpaket

Innan du kan njuta av din nya pool måste du först gräva ut ett hål och se till att markarbetet och dräneringen blir ordentligt utförd. Det är viktigt att du har koll på vad som är bra att tänka på inför ditt poolköp, så du kan vara säker på att du väljer rätt lösning för just dina behov.

När du har tagit hand om markarbetet är det dags att beställa hem ett thermopoolspaket från oss på Svenska badtunnor. Våra thermopoolspaket är högkvalitativa lösningar som ger dig en stabil och lättmonterad stomme i thermoblock. Detta gör att du kan bygga poolen själv eller enkelt anlita en lokalmontör. Oavsett vilket poolpaket du väljer kan du vara säker på att du får en ordentligt isolerad och stabil stomme som håller år efter år.

Välj mellan olika kompletta poolpaket

Tackvare att vi tillverkar våra poolstommar själva så kan du designa din pool helt fritt! Det är verkligen bara fantasin som sätter dina gränser. Har du en design idé som du inte hittar på våran hemsida så kontakta oss och prata med våran pooldesigner för ett offertförslag. Annars besök våran poolkonfigurator där många olika design alternativ på pool finns färdiga. Vi har även satt ihop tre olika poolpaket för ett enklare val av pool:

  • Poolpaket Standard, här ingår allt det du behöver för att få en badklar pool.
  • Poolpaket Premium, i det här poolpaketet ingår det som ingår i bad alternativet och lite till tex en värmepump och belysning.
  • Poolpaket Delux, för dig som vill ha det lilla extra tex rostfria detaljer, trappa och stenkant.

Gå in på respektive poolpaket för att se mer vad som ingår eller designa en pool som passar dig direkt i våran konfigurator.

Komplett poolpaket anpassade för det nordiska klimatet

Våra thermopooler har Svergies bredaste poolvägg. Det betyder att väggarna är utmärkt anpassade till Sveriges årstider och ger dig en låg driftkostnad på din pool samt en säsong som öppnar från tidig vår till sen höst. Kombinera med ett pooltak och bada på julafton om så önskas. Våra poolpaket innehåller en thermopools stomme som vi designat efter en lång erfarenhet av alla slagsbad. För oss är det viktigt att allt från montering till underhåll och drift blir så enkel och smidig som möjligt för dig som kund.

Thermostommen byggs ihop likt ett stort pussel med bitar framtagna för en stadig pool med enkel montering. Poolen kan grävas ner men även placeras ovan mark, det i kombination med att du kan bestäma precis vilken storlek du vill på poolen gör den anpassad till dom flesta trädgårdar. Läs gärna mer om våra thermoblock här.

Back To Top