skip to Main Content
Free shipping | Fast deliveries | Secure payment Made in Sweden for the Nordic climate Customer service
Pool liner
Make your bath personal

Pool liner av hög kvalitet

Liner valet till din pool är viktig då det är den gör en stor påverkan till poolens utseende. Alla våra pool liners är av hög kvalitet och finns i flertalet färger.

En liner håller i regel 10-15 år om du är noga med vattenkvaliten i din pool.

Välj liner med omsorg

Vi har ett stort urval av liners till pooler. Samtliga färgalternativ visas ovan. Alla våra liners är tillverkade av högsta kvalitet och anpassade till våra poolstommar. Det går även bra att beställa liner i andra mått en dom vi visar på hemsidan. Kontakt oss så hjälper vi dig.

Liner

Poolens liner är en viktig del när du bygger pool, det är den som ger det estetiska uttrycket på din pool. Det är också viktigt att välja en liner av hög kvalitet som håller i många år. Våra pool liners går bra att montera i thermostommar, stålstommar & trästommar

När du väljer liner så fundera på vilket uttryck du vill att din pool ska ge. En klassik medelhavs blå liner sticker ut mot omgivningen och är alltid ett säkert kort. Den gråa mosaiklinern ger ett väldigt vacket uttryck och smälter tex in mot ett grått hus.

Ta hand om din liner

Var noga med att mäta och justar vattenkvalitén. Gör även rent poolens liner med produkter anpassade till pool liner. Töm inte poolen helt från vatten utan ha alltid lite vatten kvar även under vintern.

När linern monteras så hantera den med försiktighet. Linern är lättare att montera när den är varm, fyll gärna om möjligt poolen med varmt vatten under monteringen för att göra det enklare att sträcka ut linern i poolen.

Back To Top