Skip to content
Free shipping | Fast deliveries | Secure payment Made in Sweden for the Nordic climate Customer service

Reningsanläggning i toppklass!

Reningsanläggning fullmatad med det absolut bästa.

Reningsanläggning 

Väljer du till reningsanläggningen till ditt rostfria spabad så får du en helhetslösning för ett smidigt och använarvänligt badande. Våra bad är anpassde för att hållas på en badtemperatur på 38 grader året runt utan att ge dig en hög driftkostnad. Självklart går det att sänka temperaturen till ett mer svalkande bad under sommarmånaderna. Tack vare den effektiva isoleringen är det många av våra kunder som stänger av värmen helt under sommaren och håller badet lagomt varmt och rent med enbart reningen igång.

Balboa touchdisplay

Få full kontroll och översikt över ditt bad med balboas digitala touchdisplay. En resisttiv pekskärmspanel som ser ut och känns som en glasdisplay.

  • Ogenomtränglig för vattenstänk eller föroreningar
  • Stor och ljus meny
  • Skärm tillverkad av högsta kvalitet
  • Prisbelönt design.

Balboa wifi

I reningsanläggningen ingår wifistyrning som standard och med hjälp av balboas app är det möjligt att fjärrstyra ditt spa från en smartphone, surfplatta eller dator.

Med appen kan du styra vattentemperaturen, pumpar samt belysningen.

Balboas Wavezone / UV

En Wavezone dödar bakterier i ditt badvatten med hjälp av UV ljus. Tack vare en wavezone så behöver du inte ha lika mycket klor i ditt bad. För mycket klor är varken bra för din hud, dina ögon eller för den delen badet.

  • desinficerar vatten genom att döda virus och biologiska föroreningar.
  • minskar användningen av kemikalier i ditt bad
  • har låg strömförbrukning
  • UVC-strålning “dödar” bakterier och virus i vattnet som finns genom att dessa exponeras för UV-strålar.
  • Ozon (O3) är en kraftfull oxidant som oxiderar organiska ämnen och föroreningar i vatten.

Skimmer med filterlösing

Stilren skimmer infälld i badet för en effektiv rening. Vattnet går även ut genom ett utlopp i nedre delen i botten och på det viset renas vattnet genom två utlopp. Vattnet går sedan igen om ett väl tilltaget filter för att ge ett glittrande rent vatten.

In och utlopp har en välgenom tänkt design för att ge ett stilrent bad.

Skimmer, in och utlopp tillverkar vi liksom hela badet själva. Dessa delar ingår även i badet även om du inte beställer spabadet med reningsanläggning.

Balboas 6 kW värmare och pump

Med reningsanläggningen till ditt spabad ingår också balboas flaggskepp BP6013G1 med värmeelement i titan i serie med slavvärmare det dessa totalt 6 kW effekt för att hålla vattnet varmt även kalla vinterdagar .

Med balboas smarta styrning så ställer du enkelt in reningscykler anpassat till ditt behov och därmed behöver inte pumpen gå mer än absolut nödvändigt.

Back To Top