Überspringen zu Hauptinhalt
kostenloser Versand | Schnelle Lieferungen | Sichere Zahlung In Schweden für das nordische Klima hergestellt Kundenservice

Har du speciella idéer på storlek eller trappa så kontakta oss och prata med våran pooldesigner. Vi tillverkar thermoblocken själva och det finns därför ingen modell vi inte kan erbjuda.

Det är bara fantasin som sätter gränserna!

Poolpaket med thermopool stomme

Thermopoolspaket i högkvalitet tillverkade och designade av oss på Svenska badtunnor. Oberoende vilket poolpaket som passar dig så levereras en stabil och lätt monterad stomme i thermoblock. Allt anpassat för att du ska kunna bygga din pool själv eller enkelt leja bort poolbygget till lokalmontör. Vi gör snabba leveranser och har alltid trygga köp.

 

Thermoblocken är designade med en bredare isolering jämför med andra på marknaden. Det ger dig ett thermoblock som kräver mindre betong och armering, men med bibehållen extrem styrka.

– Joakim, pooldesigner

Vi har inte vilken stomme som helst i våra poolpaket utan det här är en stomme där:

  • Det går åt mindre betong jämfört andra system
  • Mindre armering i väggarna

Vilket ger dig en lägre kostnad och ett överlägset isolervärde, med samma bibehållen styrka i väggarna.

Poolpaketen innehåller färdiga kantelement och isolering till din platta.

Gräv ut ett hål för din pool och se till att markarbetet och dräneringen blir ordentligt, läs gärna mer om vad som är bra att vet inför ditt poolköp här. Beställ hem ett thermopoolspaket av oss och du får en ordentligt isolerad och stabil stomme som håller år efter år!

Välj mellan olika kompletta poolpaket

Tackvare att vi tillverkar våra poolstommar själva så kan du designa din pool helt fritt! Det är verkligen bara fantasin som sätter dina gränser. Har du en design idé som du inte hittar på våran hemsida så kontakta oss och prata med våran pooldesigner för ett offertförslag. Annars besök våran poolkonfigurator där många olika design alternativ på pool finns färdiga. Vi har även satt ihop tre olika poolpaket för ett enklare val av pool:

  • Poolpaket Standard, här ingår allt det du behöver för att få en badklar pool.
  • Poolpaket Premium, i det här poolpaketet ingår det som ingår i bad alternativet och lite till tex en värmepump och belysning.
  • Poolpaket Delux, för dig som vill ha det lilla extra tex rostfria detaljer, trappa och stenkant.

Gå in på respektive poolpaket för att se mer vad som ingår eller designa en pool som passar dig direkt i våran konfigurator.

Komplett poolpaket anpassade för det nordiska klimatet

Våra thermopooler har Svergies bredaste poolvägg. Det betyder att väggarna är utmärkt anpassade till Sveriges årstider och ger dig en låg driftkostnad på din pool samt en säsong som öppnar från tidig vår till sen höst. Kombinera med ett pooltak och bada på julafton om så önskas. Våra poolpaket innehåller en thermopools stomme som vi designat efter en lång erfarenhet av alla slagsbad. För oss är det viktigt att allt från montering till underhåll och drift blir så enkel och smidig som möjligt för dig som kund.

Thermostommen byggs ihop likt ett stort pussel med bitar framtagna för en stadig pool med enkel montering. Poolen kan grävas ner men även placeras ovan mark, det i kombination med att du kan bestäma precis vilken storlek du vill på poolen gör den anpassad till dom flesta trädgårdar. Läs gärna mer om våra thermoblock här.

An den Anfang scrollen