Fri frakt vid köp över 10000kr
   Standardmodeller utlev 24h
  Betala efter leverans
  Räntefri delbetalning

026-1030‍28

Badtunna - ett annat ord för livskvalitet

Ordet badtunna för tankarna till hett vatten, rykande ånga och kalla fötter som sakta får upp värmen efter en lång dag i kylan. Våra badtunnor är svensktillverkade helt i egen regi och klarar det nordiska klimatet, år efter år. Med egentillverkade kaminer kommer temperaturen i vattnet snabbt upp i sköna 38 grader, även en riktigt kall vinternatt. Koppla av tillsammans med vänner och familj året om, i din alldeles egna badtunna.

Badet är utlevererat inom 5 dagar från din beställning. Redo att fyllas på vatten, värmas upp och njutas av. Det krävs inte mycket mer än så för att höja livskvaliteten. 

Björkved, ångande vatten och avkoppling

Förutom möjligheten att njuta av en stjärnspäckad vinterhimmel, tysta höstkvällar och ljumma vårmorgnar funkar badtunnan för bad även under hela sommaren. Inte minst en härlig sommarkväll i goda vänners lag. Med skön komfort, perfekt temperatur och ett bra läge går det att sitta flera timmar innan det är dags att kliva upp, särskilt med rätt sällskap och vackra vyer. Låt björkvedens glöd värma vattnet och njut utomhus – oavsett årstid.

• Anpassad sittkomfort för långa sittningar

• Snabb uppvärmning – även under kalla vinternätter

• Väldesignat, hög kvalitet och generös garanti

• 100 % återvinningsbar och miljövänlig

• Låg driftkostnad och lätt att underhålla

Det bästa med en badtunna är att du bara behöver ved och vatten för att njuta av ett utebad, vilken kväll som helst. När veden knastrar i kaminen är vattnet snart uppvärmt, perfekt att glida ner i. 

Vi tillverkar allt själva

Vi vill att våra produkter ska ha den högsta kvaliteten på marknaden, därför tillverkar vi allt själva. Tillverkningen är gedigen och din badtunna är gjord för att hålla länge, utan repor eller skador. Den tåliga designen är ett resultat av vår erfarenhet med många år i branschen.

Kvaliteten och möjligheten att göra din badtunna precis så utrustad som du själv vill, gör oss på Svenska Badtunnor till en populär tillverkare och distributör av utebad, till hus- och stugägare över hela landet. Vi jobbar varje dag med att tillverka och leverera våra kvalitetsprodukter. Alltid i hållbar och funktionell design. Alltid till rätt pris. 

Utrusta badtunnan med olika tillbehör

För oss är det viktigt att du får den bästa badupplevelsen med din nya badtunna. Vi har gjort det enkelt för dig att välja till både tillbehör och utrustning så att badet blir helt skräddarsytt efter dina behov. Oavsett om badtunnan ska placeras ute i en skärgård, vid en sjö, uppe i fjällen eller omringad av träd i din trädgård hittar du det perfekta utebadet hos oss.

• Gör din badtunna personlig med valbar utrustning

• Allt är tillverkat hos oss

• Stort sortiment av produkter att välja mellan

• Snabb leverans

• Hög kvalitet som håller genom åren

Din nya badtunna utlevererad inom 5 dagar 

Beställ ditt utebad från oss och den är nytillverkad och utlevererad inom 5 dagar, redo för ett premiärbad. Du har alltid ångerrätt upp till 15 dagar och kan alltid lita på att alla delar tillhörande våra tunnor har en tålig och gedigen kvalitet.

Vi har alltid fri frakt vid köp över 10 000 kronor och standardmodeller levereras ut till dig inom 24 timmar. Du bestämmer själv om du vill betala efter leveransen och kan enkelt dela upp din betalning i flera delar.

Höj din livskvalitet redan nu, med en badtunna från Svenska Badtunnor.