Fri frakt vid köp över 10000kr
   Standardmodeller utlev 24h
  Betala efter leverans
  Räntefri delbetalning

026-1030‍28

Badtunna, terrasspool och avkoppling.

Välkommen till Svenska Badtunnor!

Vill du njuta av ett varmt bad utomhus oavsett årstid? Vi har lång erfarenhet av badtunnor och terrasspooler och arbetar varje dag med att tillverka och distribuera kvalitets produkter till våra kunder. För oss är det viktigt att våra badtunnor och terrasspooler är väldesignade, funktionella, hållbara och att din badtunna har rätt pris.

Vi har ett brett utbud av utomhus bad för att du ska hitta allt du behöver hos oss för att få den ultimata badupplevelsen. Har du ett fritidshus i fjällen eller skärgården har vi den perfekta fjälltunnan eller skärgårdstunnan för dig.

Vattnet i en vedeldad badtunna värms upp med en kamin, den behöver ingen el till pumpar eller dyligt vilket gör att du kan ställa badbaljan i stort sett var som helst, du får även en väldigt låg driftkostnad på din badtunna. Har du tillgång till sjö eller havsvatten är det lättast att byta vatten mellan badningarna, vill du däremot ha vattnet kvar i tunnan en längre tid så har vi flera bra alternativ för smidigt underhåll av din badtunna. Fördelen med ett vedeldat bad är att du bara behöver lite ved och vatten för att få till en underbar bad upplevelse och framför allt så kostar det ingenting när du inte använder den.

 Kontakta oss- Vi hjälper dig hitta den perfekta badtunnan just för dig.