skip to Main Content
Fri frakt | Snabba leveranser | Räntefri delbetalning Svensktillverkade för det nordiska klimatet Kundservice

Utomhuspool

Få en härlig utomhuspool med våra färdiga poolpaket och välj mellan fyra storlekar. Förhöj värdet på din bostad och skapa en härlig lekhörna och badplats i trädgården. Välj mellan en ovanmarkpool, delvis nedgrävd eller helt nedgrävd, beroende på dina behov och din tomts förutsättningar.

Dela underbara badupplevelser med nära vänner, bekanta och familjemedlemmar. Våra poolpaket håller hög kvalitet och gör det enkelt för dig att få din drömpool direkt till en bra kostnad.

Utomhuspool ger kvalitetstid och en lönsam investering

Från den stunden då din utomhuspool är monterad garanteras du kvalitetstid och en skönare livsglädje som märks hos alla som får tillgång till poolen. Att ha en utomhuspool i trädgården höjer också värdet på din bostad eller fastighet så att du tjänar på det vid en eventuell försäljning. En pool är således ett smart val som lönar sig på både lång och kort sikt. Den skapar gemenskap, glädje, välmående och blir en vacker detalj i trädgården.

Pool utomhus – Anlägg drömpoolen själv

Vi har skapat våra egentillverkade poolstommar av thermoblock som sedan gjuts med betong.

  • Isolerar för att bibehålla vattentemperaturen längre
  • Sänker dina uppvärmningskostnader av vattnet
  • Ger en hållbar och stark pool

Våra pooler sätts ihop av en specialist eller av dig själv om du är praktisk lagd. Du sparar på så sätt pengar som en hantverkare annars hade krävt. Våra anvisningar är enkla att följa och våra thermoblock enkla att arbeta med.

Gör din utomhuspool personlig

Du kan sedan bestämma utseendet på poolen genom olika liners, trappor eller poolstegar, pooltak, skydd samt belysning med mera som ger poolen det där unika utseendet. Varför inte bygga ett vackert pooldäck i trä, lägga plattor och vidare skapa en härlig uteplats där vänner och familj kan samlas för poolhäng, partyn och ljuva sommarkvällar? En kreativ och njutningsfull utomhusmiljö där du längtar efter att få vistas.

Ovan mark och nedgrävd pool som alternativ

Med våra pooler kan du själv välja om du vill ha en nedgrävd pool eller om du vill ha en ovanmarkpool. Föredrar du en delvis nedgrävd pool går detta lika bra. Vår poollösning är således både praktisk och flexibel för alla tomter oavsett om du har en plan trädgård eller en suterrängtomt.

TIPS! Om du väljer att bygga en pool ovan mark kan du bygga in den i ett trädäck eller på altanen så verkar den till synes nedgrävd.

Rengöring av utomhuspoolen

När din pool är klar behöver den rengöras relativt ofta. Smuts, kottar, barr och löv faller ofta ner i vattnet. Ett reningsverk är alltid A och O när du installerar en utomhuspool. En ren pool ger alltid ett mer inbjudande intryck och en större motivation att vistas i den. Det är också mer hygieniskt med tanke på barn, allergier och hälsa. Gör din utomhuspool mysig att bada i både dag och natt!

Köp våra färdiga poolpaket i fyra olika storlekar. Har du frågor är du alltid välkommen så hjälper vi dig genom hela poolprocessen.

Back To Top