skip to Main Content
Fri frakt | Snabba leveranser | Räntefri delbetalningSvensktillverkade för det nordiska klimatet Kundservice

Swimmingpool

Dyk ner i ett härligt turkost vatten för att få lite motion eller sporra din leklust med barnen. En swimmingpool bäddar för många möjligheter och sätter prägel på din trädgård. Med Svenska Badtunnor kan du bygga din egen drömpool, anpassad efter dina behov och det utrymme som finns. Vi erbjuder kompletta paket så att du har din personliga swimming pool färdig på nolltid.

Swimmingpooler av högsta kvalitet

Oavsett hur du vill att din pool ska se ut är det viktigt att ha en högkvalitativ poolstomme så att du kan bada så mycket och ofta du vill. Av oss får du en välisolerad swimmingpool med en bra och stark konstruktion. Utöver detta erbjuder vi också smarta tillbehör som gör användningen av poolen en ännu bättre källa till god livskvalitet.

  • Poolkemi
  • Pooldammsugare
  • Poolrobotar m.m.

En stolt tillverkare av swimmingpooler

Svenska Badtunnor är numera även en stolt leverantör inte bara av spabad och badtunnor, utan även av större och mindre swimming pooler. Hos oss kan du köpa kompletta pool-paket för att bygga din egen pool. Med åren har vi vuxit oss större och fått ett allt större förtroende från våra kunder, vilket har gjort att vi valt att expandera. Vi har tagit fram och erbjuder därför swimmingpooler uppbyggda av thermoblock vilket ger dig en isolerad pool för en längre säsong med en lägre driftkostnad.

Bygg din egen swimmingpool

Är du praktisk lagd och vill bygga din egen swimming pool? När du väljer att köpa en swimming pool från Svenska Badtunnor får du ett färdigt pool-paket där du kan sätta ihop din pool på egen hand. I paketet medföljer thermoblock som fylls med betong och armering, vilket ger en stabil och tålig pool. Våra thermoblock är framtagna för en enkel montering och har även en tjockare isolering än traditonella block vilket betyder att det behövs mindre armering och betong samtidigt som det ger dig en mer isolerad pool.

Vi erbjuder ett enkelt, smidigt och färdigt system för din swimming pool. Vi har som standard stommar i 4 olika storlekar:

  • 3 x 4 m
  • 3 x 6 m
  • 4 x 8 m
  • 5 x 10 m

Du kan designa och konfigurera din thermopool i våran konfigurator eller köpa ett färdigt poolpaket.

Har du fler frågor angående stommar eller önskemål om annan storlek på swimming pool? Kontakta oss här.

Ta dig upp och ned i swimmingpoolen

Det är inte bara poolstommen och utseendet på linern som utmärker en swimming pool. Hur du tar dig upp och ned i den och vad som känns säkrast för barnen är andra återkommande frågor.

Frågor att ställa dig
  • Vill du ha trappa och i så fall var?
  • Tycker du att en poolstege känns bäst?
  • Vilken sida av swimming poolen passar trappan bäst?

Till våra swimmingpooler följer det med en poolstege om du inte väljer en pooltrappa istället. Har du speciella önskemål på trappmodell till din swimmingpool? Kontakta oss, vi har möjlighet att erbjuda dig vilken modell av trappa du helst önskar dig.

Du kan också välja olika typer av liner som ger din pool det där personliga utseendet. Varför inte i mosaikmönster eller klassiskt enfärgat? Se våra poolliners här.

Back To Top