skip to Main Content
Fri frakt | Snabba leveranser | Räntefri delbetalning Svensktillverkade för det nordiska klimatet Kundservice

Rostfri pool

En Svensktillverkad kvalitetspool i rostfritt från Svenska badtunnor

En rostfri pool i stilfull design

Bygg en rostfri pool på din uteplats eller varför inte sänk ner den i altanen, möjligheterna är oändliga. Det rostfria materialet är extremt hållbart och ger det extra exklusiva helhetsintrycket. Håll den rostfria poolen i den härliga badtemperaturen 38 grader under vintermånaderna och sänk temperaturen till ett mer svalkande bad under dom varma sommarmånaderna.

Få full kontroll och översikt av din rostfria pool med balboas digitala touchdisplay, resisttiva pekskärmspanel som ser ut och känns som en glasdisplay.

Sveriges bäst isolerade rostfria pool

Våra rostfria pooler är framtagna med en isolering och stomme i Eps, det ger poolen en extremt hög isolering och med det väl tilltagna isolerade locket så kan du hålla din temperatur på den rostfria poolen hög samtidigt som din driftkostnad hålls låg.

  • Minst 10 cm tjock Eps isolering runt hela badet
  • Isolering och stomme i ett stycke, maximal isolerings effekt
  • 12 cm format sytt lock i snygg design

Stilren design och svensk tillverkning av rostfri pool

Våra rostfria pooler är designade och tillverkade av oss på svenska badtunnor. Vi har mångårig erfarenheten av att arbeta med bad och det rostfria materialet. Designen är väl genomarbetad för att ge en hög sittkomfort med ett perfekt sitt djup med massor av benutrymme. Våra rostfria pooler passar precis lika perfekt för dom långa och avkopplande baden som för barnen att leka i. Vi har flera olika storlekar på våra rostfria pooler, allt för att du ska hitta det badet som passar just dig. Vår serie rostfria pooler består av 6 storlekar.

Se alla våra rostfria modeller här.

Materialet i våra rostfria bad är av den högsta kvalitén och kommer att hålla år efter år.

Back To Top