skip to Main Content
Fri frakt | Snabba leveranser | Räntefri delbetalning Svensktillverkade för det nordiska klimatet info@svenskabadtunnor.se

Bygga pool – prisvärt och effektivt

Har du länge gått i tankar om att bygga pool hemma? Att kunna öppna bakdörren till trädgården och dyka ner i ett klarblått vatten för att piggna till på morgonkvisten – eller ta ett kvällsdopp medan solen går ned bakom kröken? Att bygga pool med färdiga paket från Svenska Badtunnor kunde inte vara enklare. Vi tillverkar våra egna pooler och kan därför erbjuda dig kvalitativa och unika produkter som förgyller din tomt och dina fester.

Är det dags att ta tjuren vid hornen och installera en härlig pool i trädgården? Vi erbjuder pooler i flera olika storlekar för att anpassas till din tomt och efter dina önskemål. Lägg sedan till speciallösningar och tillbehör för att bygga en egen pool som blir personlig och passar just dig.

Bygg pool som andas kvalitet

Med våra produkter får du möjlighet att bygga pool som kommer hålla länge, och det är inte särskilt komplicerat. I de allra flesta fall kommer du kunna slippa anlita dyra hantverkare som kan göra poolbygget dyrare än det behöver vara. Om du bygger pool via oss, får du anpassade och välisolerade poolstommar som förenklar hela processen. Du bygger poolen med färdiga delar och enkla instruktioner och det bästa av allt, du slipper alla mellanhänder. Både design och tillverkning kommer direkt från oss. Det finns inte längre några anledningar att inte bygga pool, det är i det stora hela relativt enkelt och det blir bra. Våra poolstommar finns i olika storlekar och är lättarbetade samt enkla att flytta. Det finns dessutom en hel del tillbehör för att bygga poolen precis som du önskar, med tex trappa eller stege.

Våra poolstommar för poolbygge är:

  • Egentillverkade som fylls på med betong och armering i plattorna
  • Kommer i storlekarna 3 x 4m, 3 x 6m, 4 x 8m, 5 x 10m
  • Lättarbetade och enkla att lyfta
  • Värme- och energibesparande

Du kan sedan välja till trappor, stegar och valfri liner med den färg som önskas för att ge din pool det där snygga och speciella utseendet som passar dig och din trädgård.

Simma lugnt när du byggt din pool

Säkerhet och god kvalitet är förmodligen de aspekter de flesta barnfamiljer och villaägare har i åtanke när man ska bygga pool. Med våra poolstommar och övriga delar som behövs för att bygga en pool kan du och din familj känna er trygga. Poolerna tål att leka och simmas i utan att bli skadade eller fula med tiden.

Bygga pool pris – Vad kostar det att bygga egen pool?

Priset för att bygga pool varierar och är helt beroende av vad just du vill ha och dina förutsättningar på tomten. Om man bortser från kostnader att förbereda tomten så beror även kostnaden på vilken storlek man vill ha när man bygger pool. Det blir ju skillnad i pris att bygga en pool på 12 kvadratmeter jämfört med 50 kvadratmeter. I stora drag brukar man räkna med en totalkostnad (med markarbeten som inte är för komplicerade) på mellan 150000:- upp till 600000:- för att bygga pool. Ser man till kostnaden för själva poolstommen så ligger våra produkter ungefär på 100000 – 200000 kronor beroende på storlek, liner, belysning osv. På vår sida om Thermopool kan du själv klicka i olika val gällande storlek, liner, belysning och trappa för att se priset. Att bygga pool behöver inte vara dyrt. Du kan även räkna med att ha glädje att ditt poolbygge under lång tid när du bygger pool med våra produkter.

Behöver jag bygglov för att bygga pool?

Oftast behöver du inget bygglov för att bygga pool. Pooler är inte uppräknade bland de konstruktioner som kräver lov. De är heller inte uppräknade bland konstruktioner som inte kräver lov i plan- och bygglagen. En pool kan dock i vissa fall, beroende på hur den ser ut och är konstruerad, anses vara något annat som kräver lov som en mur eller ett plank.

Har du fler frågor angående ditt poolbygge?

Vi vet att en pool kommer med en del frågor innan du skrider till verket. Oavsett om du är händig och vill ta dig an poolprojektet själv för att montera din pool steg för steg – eller om du hellre föredrar att anlita en expert för att hjälpa dig i processen, kan du få mer information genom att läsa vår poolguide här.

Beställ hem, börja bygga din pool och förverkliga dina pooldrömmar!

Back To Top