skip to Main Content
Fri frakt | Snabba leveranser | Räntefri delbetalning Svensktillverkade för det nordiska klimatet info@svenskabadtunnor.se

Bygga pool – prisvärt och effektivt

Har du länge gått i tankar om att bygga pool hemma? Att kunna öppna bakdörren till trädgården och dyka ner i ett klarblått vatten för att piggna till på morgonkvisten – eller ta ett kvällsdopp medan solen går ned bakom kröken? Att bygga pool med färdiga paket från Svenska Badtunnor kunde inte vara enklare. Vi tillverkar våra egna pooler och kan därför erbjuda dig kvalitativa och unika produkter som förgyller din tomt och dina fester.

Är det dags att ta tjuren vid hornen och installera en härlig pool i trädgården? Vi erbjuder pooler i flera olika storlekar för att anpassas till din tomt och efter dina önskemål. Lägg sedan till speciallösningar och tillbehör för att få en alldeles personlig pool.

Några av marknadens bästa pooler och poolstommar

Vi värdesätter kvalitet och hållbarhet som alltid märks av i våra produkter. Med över 20 års erfarenhet av branschen och som växande företag sedan 2014 har Svenska Badtunnor gått från att tillverka härliga badtunnor och njutningsfulla spabad till hela svenska folket från norr till söder. Nu kan vi även glädja våra kunder med att erbjuda anpassade och välisolerade poolstommar där både design och tillverkning kommer direkt från oss utan mellanhänder. Med oss kan du bygga pool med färdiga delar utan att behöva anlita dyra hantverkare.

Våra poolstommar är:
  • Egentillverkade som fylls på med betong och armering i plattorna
  • Kommer i storlekarna 3 x 4m, 3 x 6m, 4 x 8m, 5 x 10m
  • Lättarbetade och enkla att lyfta
  • Värme- och energibesparande

Du kan sedan välja till trappor, stegar och valfri liner med den färg som önskas för att ge din pool det där snygga och speciella utseendet som passar dig och din trädgård.

Simma lugnt i din pool

Säkerhet och god kvalitet är förmodligen de aspekter de flesta barnfamiljer och villaägare har i åtanke när man ska bygga pool. Med våra poolstommar och övriga delar som behövs för att anlägga en pool kan du och din familj känna er trygga. Poolerna tål att leka och simmas i utan att bli skadade eller fula med tiden.

Har du frågor angående ditt poolbygge?

Vi vet att en pool kommer med en del frågor innan du skrider till verket. Oavsett om du är händig och vill ta dig an poolprojektet själv för att montera din pool steg för steg – eller om du hellre föredrar att anlita en expert för att hjälpa dig i processen, kan du få mer information genom att läsa vår poolguide här.

Beställ hem din pool idag och förverkliga dina pooldrömmar!

Back To Top