skip to Main Content
Fri frakt | Snabba leveranser | Räntefri delbetalning Svensktillverkade för det nordiska klimatet info@svenskabadtunnor.se

Bygg egen pool

Förverkliga din pooldröm och bygg egen pool med våra egentillverkade produkter. Med allt det viktiga inkluderat och informativa gör det själv-ritningar blir din pool färdig på ett kick. Välj mellan flera storlekar och få din drömpool precis som du vill ha den.

Att bygga egen pool behöver verkligen inte vara komplicerat. Många gånger går det snabbare än vad du hade tänkt och med våra poolpaket minskar du kostnaderna avsevärt. Alla våra pooler är egentillverkade utan mellanhänder för att design och kvalitet ska gå hand i hand.

Bygga egen pool – en god investering

Vi på Svenska Badtunnor vet vilken stor ekonomisk betydelse en pool har, både vid köpet och på lång sikt. Därför vill vi göra det så prisvärt och smidigt som möjligt för dig genom att leverera kvalitativa och snygga pooler som du kan personifiera enligt dina önskemål. Det ger dig inte bara en förhöjd livskvalitet och en större glädje med åren, utan blir även en god ekonomisk investering som lönar sig vid försäljning av din villa.

Förarbete och planering

När du ska bygga din egen pool krävs en del eftertanke och planering så att det blir rätt från början.

– Vilken poolform vill du ha?
– Storlek på poolen?
– Vilken färg på liner önskar du?
– Tillbehör – stege, pooltrappa, belysning?

Utöver design och utseende på poolen är det givetvis viktigt att tänka på markarbeten om du ska ha en nedgrävd pool. Det är dels du själv och dels din trädgårds storlek och utseende som avgör hur poolen ska se ut.

Sköna badupplevelser med våra pooler

Lek med tanken att alltid ha tillgång till möjligheten att ta uppiggande morgondopp eller mysiga kvällsdopp. Med våra poolpaket kan du bygga egen pool med alla viktiga delar som våra paket innehåller. Se fram emot en härlig svalka i sommarvärmen eller lite lyx på kvällarna under stjärnorna, tillsammans med familj och vänner. Motionsmöjligheter nära till hands och en lekplats och relaxavdelning på en och samma gång!

Välbyggda och stabila poolstommar hos Svenska Badtunnor

Alla våra pooler är egentillverkade och levereras utan mellanhänder. De finns i fyra olika storlekar. Med våra paket kan du bygga egen pool till en bra kostnad och få en välbyggd och hållbar oas att njuta av. Vi har även tagit hänsyn till det nordiska klimatet och gjort välisolerade thermoblock med inbyggd armering i plattan. Alla block är enkla att montera och ger en stabil och bra poolvägg runt hela poolen. Du väljer sedan utseende på linern och de tillbehör du vill ha för din pool.

Kompletta poolpaket
Alla viktiga delar för att bygga egen pool ingår i våra smidiga poolpaket, så för dig som är händig och vill undvika höga kostnader i samband med montering av poolen av hantverkare, är det här den optimala lösningen.

Har du frågor angående våra poolpaket och storlek på pooler? Läs vår guide och få en bättre förståelse inför ditt poolval.

Back To Top