skip to Main Content
Fri frakt | Snabba leveranser | Räntefri delbetalning Svensktillverkade för det nordiska klimatet Kundservice

Trädgårdspool

Din trädgård eller tomt får så mycket mer karaktär om du adderar en pool. Trädgårdspoolen blir en oas som drar till sig uppmärksamhet och leklust till långt in på hösten. En trädgårdspool ska dock byggas på rätt sätt och kan vara nedsänkt eller ovan mark. Köp våra färdiga poolpaket och bygg egen pool för lite livskvalitet i det gröna.

Vilken trädgårdspool önskar du för din tomt? Vi på Svenska Badtunnor garanterar hög kvalitet, smidiga gör-det-själv paket samt en större möjlighet till riktigt roliga sommardagar!

Rätt val för din trädgård och dina önskemål

Många drömmer vi om en pool när vi slår upp altandörren och solens strålar möter oss med glädje. Att bygga en pool i trädgården behöver inte kosta skjortan eller vara för krångligt. Du behöver heller inte anlita tonvis med personal från en firma som sköter poolbygget åt dig. Med våra praktiska paketlösningar kan du och din familj få exakt den pool ni vill ha – och installera den helt eller delvis själv. Något som gör köpet mer prisvärt och roligt!

Att hitta rätt trädgårdspool kan dock vara lite knepigt vid första tanken. Därför får du lite tips på vad du ska tänka på innan köpet.

1. Tomtstorlek – En större tomt klarar en större pool och en mindre tomt behöver en mindre storlek. Hur ser din trädgårdsyta ut?
2. Plant eller sluttande – Huruvida din trädgård ligger på en plan yta eller en sluttande avgör valet av pool. I en slänt eller i kuperade trädgårdar måste man tänka efter. Ofta är en ovanmarkspool bättre eller en delvis nedgrävd pool.
3. En plats i solen – Välj helst en placering av trädgårdspoolen i solen, där träd inte skymmer och där poolen inte blir lika nedsmutsad av barr, kottar och löv.

Har du en bild framför dig om hur din trädgårdspool skulle kunna se ut? Om du vill ha råd angående eventuellt markarbete och placering bör du ta hjälp av en kunnig som guidar dig rätt. Läs vår poolguide som ger en tydligare överblick.

Vi tillverkar våra trädgårdspooler själva

Hög kvalitet och robusta produkter är viktigt för oss, för att du som kund ska bli nöjd. Därför har vi valt att alltid tillverka våra egna pooler, spabad och badtunnor helt själva. Din trädgårdspool kommer att hålla längre, trots frekvent användning. Våra material står emot repor och skador under lång tid så att du kan njuta av solsken, stjärnhimmel, poolpartyn och romantiska pool dejter under många år.

Färdiga poolpaket av trädgårdspooler

Hos Svenska Badtunnor levereras poolen hem till dig med allt det viktiga inkluderat så du slipper springa runt till andra butiker och hitta tillbehör och diverse delar för att komplettera poolbygget. Poolstommarna finns i fyra olika storlekar för att passa din tomt och dina behov. Stommarna är av hög kvalitet, bestående av thermoblock. Allt för att det ska vara så enkelt som möjligt för att montera din trädgårdspool för dig som är av den händiga sorten.

Back To Top